Augusto Madeira op Netflix

  Op zoek naar Augusto Madeira op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Augusto Madeira speel die je kunt kijken.


  • Ninguém Tá Olhando

   Sinds 22 november nieuwe afleveringen

   Een nieuwe beschermengel onthult een geheim achter de bureaucratie van het Angelus-systeem, waardoor hij de officiële regels voor de bescherming van mensen overtreedt.

  • Crime Time

   Sinds 23 mei nieuwe afleveringen

   Een man die vastzit in een grimmige baan als agent in de sloppenwijken wil acteur worden en volgt een bloedige weg naar roem en rijkdom. Gebaseerd op waargebeurde feiten.

  • Trinta

   Sinds 3 maart op Netflix

   In 1973 werd Joãosinho Trinta carnavalsdirecteur voor sambaschool Salgueiro in Rio en liet Brazilië kennismaken met zijn bijzondere, baanbrekende stijl.

  • Operações Especiais

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een team van integere politiemensen, waaronder een vastbesloten groentje, neemt het in een probleemwijk van Rio de Janeiro op tegen wederzijdse corruptie en achterdocht.

  • Nise: O Coracao da Loucura

   Sinds 3 maart op Netflix

   In dit drama op basis van een waargebeurd verhaal weigert een psychiater schizofrenie te behandelen met elektroshocktherapie en stimuleert ze patiënten om kunst te maken.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.