Aoi Yuki op Netflix

  Op zoek naar Aoi Yuki op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Aoi Yuki speel die je kunt kijken.


  • My Hero Academia

   Sinds 4 januari nieuwe afleveringen

   Nadat hij een pestkop redt van een Villain, krijgt een gewone student een superkracht waardoor hij wordt toegelaten op een trainingsacademie voor Heroes.

  • Erased

   Sinds 25 oktober nieuwe afleveringen

   Satoru Fujinuma kan terug in de tijd reizen om de levens van anderen te redden. Als hij 18 jaar terug in de tijd wakker wordt, kan hij zijn vermoorde klasgenoten redden.

  • The Seven Deadly Sins

   Sinds 6 augustus nieuwe afleveringen

   Als een koninkrijk wordt overgenomen door tirannen, gaat de afgezette prinses op zoek naar een ontbonden groep zondige ridders om haar te helpen haar rijk te heroveren.

  • 7SEEDS

   Sinds 26 maart nieuwe afleveringen

   De verlegen Natsu ontwaakt en blijkt deel uit te maken van een groep die is gekozen om de mensheid te redden. Samen moeten ze zien te overleven op een veranderde aarde.

  • Cagaster of an Insect Cage

   Sinds 6 februari nieuwe afleveringen

   Dertig jaar na de uitbraak van een ziekte die de geïnfecteerden verandert in bloeddorstige insecten, gaan een verdelger en een tienermeisje op zoek naar haar moeder.

  • Forest of Piano

   Sinds 24 juni nieuwe afleveringen

   Kai leert spelen op een piano die is achtergelaten in het bos. Shuhei's vader is een beroemde pianist. Ze ontmoeten elkaar toevallig en dat verandert hun leven en muziek.

  • The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky

   Sinds 31 december op Netflix

   De Zeven Hoofdzonden helpen de Luchtmensen tegen een machtige groep demonen die vastbesloten is een demonisch beest vrij te laten dat meer dan 3000 jaar zit opgesloten.

  • Puella Magi Madoka Magica

   Sinds 1 juli nieuwe afleveringen

   Op een dag heeft Madoka Kaname een bijzonder magische ontmoeting die haar lot kan veranderen. Het begin van een nieuw verhaal over wonderbaarlijke heksenmeisjes.

  • One-Punch Man

   Sinds 1 april nieuwe afleveringen

   De sterkste superheld ter wereld kan elke tegenstander met één klap vermoorden. Maar omdat niemand hem kan uitdagen, heeft hij te kampen met lusteloosheid en depressie.

  • Erased

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Nadat Satoru zijn moeder vermoord aantreft, reist hij 18 jaar terug in de tijd en probeert hij haar dood en die van drie klasgenoten te voorkomen.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.