Anna Drijver op Netflix

  Op zoek naar Anna Drijver op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Anna Drijver speel die je kunt kijken.


  • Undercover

   Sinds 25 oktober nieuwe afleveringen

   Undercoveragenten infiltreren in de organisatie van een drugsbaron en doen zich voor als stel op de camping waar hij zijn weekenden doorbrengt. Gebaseerd op feiten.

  • Bellicher

   Sinds 1 november nieuwe afleveringen

   Een adviseur wordt vals beschuldigd van moord en vecht om zijn onschuld te bewijzen. Maar hoe dieper hij graaft, des te meer hij beseft hoe ver de samenzwering reikt.

  • Bride Flight

   Sinds 1 april op Netflix

   Bride Flight vertelt het verhaal van drie jonge bruiden en de ongebonden Frank. Ze ontmoeten elkaar tijdens de luchtrace van Londen naar Nieuw-Zeeland in 1953.

  • Smoorverliefd

   Sinds 31 maart op Netflix

   Vier vrouwen van dezelfde familie steunen elkaar op hun weg door de waanzinnige onzekerheden van liefde, seks en romantiek.

  • Freddy

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   De legendarische Nederlandse bierbrouwer en zakenman Freddy Heineken stelt zijn erfenis veilig tijdens jaren van ambitieus zakendoen en één beruchte kidnapping.

  • Komt een vrouw bij de dokter

   Sinds 3 maart op Netflix

   Als bij zijn mooie jonge vrouw borstkanker wordt geconstateerd, wordt een ambitieuze reclameman en rokkenjager gedwongen om zijn morele waarden bij te stellen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.