Andrea Riseborough op Netflix

  Op zoek naar Andrea Riseborough op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Andrea Riseborough speel die je kunt kijken.


  • Hope Frozen: A Quest to Live Twice

   Sinds 15 september op Netflix

   Een Thaise wetenschapper en zijn gezin besluiten hun dierbare, stervende peuter met cryotechnologie in te vriezen. Deze aangrijpende documentaire volgt hun inspanningen.

  • Black Mirror

   Sinds 6 juni nieuwe afleveringen

   Deze scifi-anthologieserie beschrijft een zieke nabije toekomst vol technologie, waar de mooiste uitvindingen botsen met de meest duistere menselijke gevoelens.

  • Oblivion

   Sinds 17 april op Netflix

   Hoog boven de door oorlog verscheurde aarde, bemant Jack Harper de defensieve drones als hij verrast wordt door een beschadigd ruimtevaartschip.

  • Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)

   Sinds 21 december op Netflix

   Een vergeten acteur die bekendstaat om zijn superheldenpersonage probeert een comeback te maken op Broadway, terwijl zijn persoonlijke leven ineenstort.

  • Mindhorn

   Sinds 3 maart op Netflix

   Als een moordenaar de politie vertelt dat hij alleen wil spreken met een tv-rechercheur uit de jaren 80, neemt de uitgerangeerde acteur die deze rol speelde de klus aan.

  • Bloodline

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   Wanneer een in ongenade gevallen zoon duistere familiegeheimen uit het verleden dreigt te onthullen, wordt de loyaliteit van z'n broers en zussen op de proef gesteld.

  • Shepherds and Butchers

   Sinds 3 maart op Netflix

   Wanneer een jonge gevangenisbewaker een moord pleegt in Zuid-Afrika, wil een gedreven advocaat bewijzen dat hij ontoerekeningsvatbaar is vanwege zijn rol in de executies.

   © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.