Andre Holland op Netflix

  Op zoek naar Andre Holland op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Andre Holland speel die je kunt kijken.


  • The Eddy

   Sinds 8 mei nieuwe afleveringen

   De eigenaar van een Parijse jazzclub laat zich in met gevaarlijke criminelen terwijl hij vecht om zijn bedrijf, zijn band en zijn tienerdochter te beschermen.

  • Moonlight

   Sinds 1 december op Netflix

   Een homoseksuele Afro-Amerikaanse jongen met een aan drugs verslaafde moeder groeit op in een door criminaliteit aangetaste wijk in Miami met een drugsdealer als mentor.

  • A Wrinkle in Time

   Sinds 31 mei op Netflix

   Years after their father disappears, Meg and her younger brother Charles Wallace cross galaxies on a quest to save him from the heart of darkness.

  • American Horror Story

   Sinds 24 mei nieuwe afleveringen

   Dit met een Emmy bekroonde drama speelt met de kracht van bovennatuurlijke angsten en alledaagse verschrikkingen, en gaat in op het kwaad waartoe mensen in staat zijn.

  • 42

   Sinds 28 april op Netflix

   Deze biografische film vertelt het verhaal van honkballegende Jackie Robinson, die in 1947 de eerste zwarte Major League-honkballer werd.

  • High Flying Bird

   Sinds 8 februari op Netflix

   Als een NBA-lock-out zijn cliënt, een rookie, buitenspel zet, smeedt een sportagent een plan om hun carrière te redden en de machtsstructuur van de bond te ontwrichten.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.