Alicia Vikander op Netflix

  Op zoek naar Alicia Vikander op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Alicia Vikander speel die je kunt kijken.


  • Earthquake Bird

   Sinds 15 november op Netflix

   In Tokio van de jaren 80 wordt een mysterieuze expat verdacht van de moord op haar vriendin, die is verdwenen na een driehoeksrelatie met een fotograaf.

  • The Dark Crystal: Age of Resistance

   Sinds 30 augustus nieuwe afleveringen

   Als op macht beluste opperheren het leven uit de planeet Thra zuigen, vechten dappere Gelflings terug om hun wereld te redden en het duister te verslaan.

  • Tulip Fever

   Sinds 17 juni op Netflix

   Tijdens de Nederlandse tulpenmanie bloeit de liefde op tussen de vrouw van een rijke koopman en een schilder, maar hun toekomst hangt af van een risicovolle gok.

  • Son of a Gun

   Sinds 1 april op Netflix

   Een jonge kruimeldief wordt door zijn beschermer in de gevangenis, een berucht misdadiger, verplicht hem te helpen ontsnappen en een overval te plegen.

  • The Light Between Oceans

   Sinds 1 september op Netflix

   Een gelukkig getrouwd, maar kinderloos stel op een afgelegen Australisch eiland worstelt met een moreel dilemma wanneer ze een reddingsboot met een baby ontdekken.

  • Anna Karenina

   Sinds 15 juli op Netflix

   In de 19e eeuw begint een knappe, maar getrouwde Russische aristocrate een verboden liefdesrelatie met de welgestelde graaf Vronski.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.