Alexander Siddig op Netflix

  Op zoek naar Alexander Siddig op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Alexander Siddig speel die je kunt kijken.


  • Gotham

   Sinds 1 juli nieuwe afleveringen

   Lang voordat hij commissaris werd, bestreed de onervaren politieagent James Gordon misdaad en corruptie in Gotham City om de moord op de ouders van Bruce Wayne te wreken.

  • The Spy

   Sinds 9 september nieuwe afleveringen

   In de jaren 60 gaat de Israëlische geheim agent Eli Cohen undercover in Syrië op een gevaarlijke, jarenlange missie om te spioneren voor de Mossad.

  • The Last Legion

   Sinds 30 december op Netflix

   Zijn keizerrijk is aan het afbrokkelen, zijn ouders zijn dood, en de 12-jarige Romeinse keizer Romulus wordt verbannen naar Capri samen met zijn mystieke huisleraar.

  • Wild Arabia

   Sinds 20 november nieuwe afleveringen

   The widely varied geology and dramatic landscapes in the continental crossroads of Arabia harbors a rich history and an abundance of wildlife.

  • Star Trek: Deep Space Nine

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   In deze spin-off van Star Trek leidt commandant Sisko de pluriforme bemanning van Deep Space Nine, een ruimtestation van de Federatie met een complexe missie.

  • Doomsday

   Sinds 2 maart op Netflix

   Als er in Schotland een virusepidemie uitbreekt, zet de overheid de besmette mensen in quarantaine achter een enorme muur, maar 30 jaar later keert de ziekte terug.

  • City of Tiny Lights

   Sinds 2 maart op Netflix

   In het melancholische Londen onderzoekt een uitgebluste detective de mysterieuze verdwijning van een prostituee, waarbij hij te maken krijgt met corruptie en moord.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.