Alain Hernández op Netflix

  Op zoek naar Alain Hernández op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Alain Hernández speel die je kunt kijken.


  • La influencia

   Sinds 11 oktober op Netflix

   Alicia is terug in haar ouderlijk huis om met haar zus voor hun comateuze moeder te zorgen. Ze krijgt te maken met een duistere kracht van vroeger die haar kind bedreigt.

  • El Fotógrafo de Mauthausen

   Sinds 22 februari op Netflix

   Een Catalaanse gevangene in een naziconcentratiekamp gebruikt zijn positie om fotonegatieven van de gruweldaden te stelen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

  • Solo

   Sinds 11 januari op Netflix

   In een afgelegen gebied van de Canarische Eilanden valt een surfer van een klif. Tijdens z'n overlevingsstrijd denkt hij na over zijn leven en oude liefdes. Waargebeurd.

  • La Catedral del Mar

   Sinds 31 augustus nieuwe afleveringen

   In het 14e-eeuwse Barcelona is een horige vastberaden om rijkdom en vrijheid te bereiken, maar stuit daarbij op minachting van de adel en achterdocht van de inquisitie.

  • Que baje Dios y lo vea

   Sinds 27 april op Netflix

   Een jonge priester coacht een team van onhandige monniken om een voetbaltoernooi te winnen en te voorkomen dat hun klooster wordt omgebouwd tot een hotel.

  • Palmeras en la nieve

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een jonge vrouw wordt nieuwsgierig na het lezen van een oude brief en gaat op weg naar de tropische plantage van haar familie om oude familiegeheimen te ontrafelen.

  • Plan de fuga

   Sinds 3 maart op Netflix

   Professionele dief en lasexpert Víctor wordt gerekruteerd door de Russische maffia om een kluis te kraken tijdens een ingewikkelde bankoverval.

   © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.