Akira Ishida op Netflix

  Op zoek naar Akira Ishida op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Akira Ishida speel die je kunt kijken.


  • The Seven Deadly Sins

   Sinds 6 augustus nieuwe afleveringen

   Als een koninkrijk wordt overgenomen door tirannen, gaat de afgezette prinses op zoek naar een ontbonden groep zondige ridders om haar te helpen haar rijk te heroveren.

  • 7SEEDS

   Sinds 26 maart nieuwe afleveringen

   De verlegen Natsu ontwaakt en blijkt deel uit te maken van een groep die is gekozen om de mensheid te redden. Samen moeten ze zien te overleven op een veranderde aarde.

  • EVANGELION: DEATH (TRUE)²

   Sinds 21 juni op Netflix

   Vijftien jaar na de Tweede Inslag sluit de apathische tiener Shinji zich aan bij zijn vaders groep NERV om de Engelen te bevechten. Maar de waarheid kan hen vernietigen.

  • The End of Evangelion

   Sinds 21 juni op Netflix

   Seele geeft het bevel tot een grote aanval op NERV om de Eva's te vernietigen voordat Gendo de Derde Inslag en Instrumentaliteit in gang kan zetten.

  • Neon Genesis Evangelion

   Sinds 21 juni nieuwe afleveringen

   15 jaar na de Tweede Inslag sluit Shinji Ikari zich aan bij zijn vaders groep Nerv als een van de tieners die als mecha-piloten vechten tegen de monsterlijke Engelen.

  • Fairy Tail

   Sinds 19 november nieuwe afleveringen

   Als vier jonge tovenaars samenwerken door het hele land, creëren ze een band die steeds sterker en magischer wordt met elke nieuwe missie.

  • Batman Ninja

   Sinds 24 oktober op Netflix

   Batman, in een nieuwe versie van Japanse kunstenaars, neemt het op tegen zijn vijanden in het feodale Japan wanneer ze met de defecte Quake Engine teruggaan in de tijd.

  • Magi: Adventure of Sinbad

   Sinds 3 maart nieuwe afleveringen

   De Magi die de koning van de Zeven Zeeën werd, was ooit een jongen die de wereld beter wilde maken. Zijn avontuur begint met een gevaarlijke kerker.

   © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.