Aislinn Derbez op Netflix

  Op zoek naar Aislinn Derbez op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Aislinn Derbez speel die je kunt kijken.


  • La casa de las flores

   Sinds 23 april nieuwe afleveringen

   In deze duistere comedy probeert een rijke matriarch de schone schijn van haar familie op te houden nadat de minnares van haar man de vuile was buiten heeft gehangen.

  • La casa de las flores presenta: El funeral

   Sinds 1 november op Netflix

   De broer en zussen De la Mora rouwen publiekelijk tijdens de begrafenis van hun moeder Virginia, waar zich diverse onaangename verrassingen en ongelukjes voordoen.

  • Seis Manos

   Sinds 3 oktober nieuwe afleveringen

   Weeskinderen die zijn opgevoed door een meester in vechtsporten, belanden in een mysterie vol demonische krachten, drugskartels, oude rituelen en bloedoffers.

  • Miss Bala

   Sinds 24 september op Netflix

   Een vrouw op vakantie in Tijuana moet om haar gekidnapte vriendin te redden zowel voor een meedogenloze drugsbende als voor een DEA-agent werken.

  • Win It All

   Sinds 3 maart op Netflix

   Nadat de gokverslaafde Eddie $50.000 verliest die niet van hem was, bouwt hij een nieuw leven op. Maar door een onwelkome verrassing vervalt hij in zijn oude gewoonten.

  • Macho

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een beroemde designer die altijd doet alsof hij homo is, raakt in paniek als het dreigt uit te komen dat hij eigenlijk een heteroseksuele rokkenjager is.

  • Estar o no estar

   Sinds 3 maart op Netflix

   Een zieke, verwarde man herinnert zich iets wat een korte, maar hevige romance met een verwante geest lijkt: een jonge Russische vrouw die een eenzaam leven leidde.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.