Adam DeVine op Netflix

  Op zoek naar Adam DeVine op Netflix? Wij hebben het complete overzicht samengesteld. Bekijk hieronder de films en series waarin Adam DeVine speel die je kunt kijken.


  • Groene eieren met ham

   Sinds 8 november nieuwe afleveringen

   Als de tegenpolen Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden, leren ze nieuwe dingen over onder meer vriendschap en proeven ze een verrukkelijk gerecht.

  • Pitch Perfect 2

   Sinds 2 augustus op Netflix

   De Barden Bellas hopen de eerste Amerikanen te worden die een internationale a-capellawedstrijd winnen, maar hun sterke Europese rivalen vechten terug, noot voor noot.

  • Adam Devine: Best Time of Our Lives

   Sinds 18 juni op Netflix

   De bezielde comedian Adam Devine praat over tiener-gêne, ontmoetingen met sterren, zijn auditie voor 'Pitch Perfect' en meer in deze special vanuit zijn thuisstad Omaha.

  • Isn't It Romantic

   Sinds 28 februari op Netflix

   Een architecte die een hekel heeft aan romantische comedy's stoot haar hoofd en beseft als ze weer wakker wordt dat haar leven is veranderd in een romcom vol clichés.

  • Pitch Perfect

   Sinds 18 januari op Netflix

   Deze muzikale comedy gaat over de wereld van a-capellagroepen die het opnemen tegen elkaar in een zinderende wedstrijd.

  • Game Over, Man!

   Sinds 23 maart op Netflix

   Drie vrienden met grootse dromen veranderen van ondermaatse luiwammesen in badass strijders wanneer hun chique hotel wordt overvallen door terroristen.

  • When We First Met

   Sinds 3 maart op Netflix

   Noah reist via een magisch fotohokje terug in de tijd om de avond waarop hij Avery ontmoette, steeds opnieuw te beleven. Zo hoopt hij haar voor zich te winnen.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.