Netflix aanraders door onze redactie

  Dit zijn de grootste releases van februari

  In 2021 zullen we hopelijk een stuk meer releases krijgen dan in het vorige jaar. In 2020 werd een heleboel uitgesteld, waardoor de vraag naar goede nieuwe titels groter is dan ooit. In januari krijgen we een aantal mooie nieuwe dingen, maar ook in februari staan een paar hele vette releases voor ons klaar. Dit zijn de grootste releases van februari.

  5 dingen die je nog niet wist over Peaky Blinders

  Coronamaatregelen lijken alleen maar strenger te worden en recent konden we ook lezen dat Peaky Blinders er definitief mee stopt. De serie krijgt nog één seizoen, maar dat zesde seizoen is ook meteen de laatste. Dit leek ons een mooi moment om nog eens terug te blikken en opzoek te gaan naar de geheimen van Peaky Blinders. Dit zijn 5 dingen die je nog niet wist over Peaky Blinders.

  De Cobra Kai seizoen 3 finale uitgelegd

  Het rampjaar 2020 hebben we EIN-DE-LIJK achter ons gelaten, maar helaas biedt 2021 tot zover weinig verbetering. De coronacrisis is nog steeds in volle gang en ondertussen wordt het er in de Verenigde Staten ook niet gezellig op. Gelukkig bracht 2021 ook al een hoop moois en zo ook op het gebied van series. Zo kunnen we sinds begin dit jaar namelijk genieten van het derde seizoen van Cobra Kai.

  Zijn Netflix Originals tegenwoordig slechter dan vroeger?

  De streamingsdienst Netflix mag volgend jaar alweer haar 25ste verjaardag vieren. Hoewel Netflix al bijna een kwart eeuw bestaat is het pas relatief kort internationaal bekend. In 2013 kwamen pas de eerste Netflix Originals en pas in 2016 ging Netflix echt wereldwijd. In Nederland is Netflix beschikbaar sinds september 2013, hetzelfde jaar als de eerste Netflix Originals dus. Anno 2021 heeft Netflix zo’n 200 miljoen abonnees en zijn we heel wat Originals verder. Daarom willen we vandaag aan de slag met de stelling: de Netflix Originals zijn anno 2021 minder goed dan vroeger.

  Top 5 beste artiesten/ bands die een Netflix film verdienen

  De afgelopen jaren kwamen de muziekfilms als paddenstoelen uit de grond. Zo konden we bijvoorbeeld genieten van Bohemian Rhapsody met Queen en Rocketman met Elton John. Dit bracht ons op een idee, want er zijn nog een aantal bands/ artiesten die zo’n speelfilm verdienen. Wij legden ze langs de meetlat en kwamen uiteindelijk uit bij deze namen. Dit is de top 5 beste artiesten/ band die een Netflix film verdienen.

  Top 10 beste Netflix Originals films om naar uit te kijken in 2021

  Begin januari maakte Netflix bekend er een knallend jaar van te maken. In 2021 brengt Netflix namelijk iedere week een nieuwe Netflix Original film uit. Netflix maakt er dit jaar geen half werk van en we hebben dit jaar dan ook genoeg om uit te kiezen. Maar omdat we met zoveel films de bomen door het bos bijna niet meer zien hebben we besloten ze speciaal voor jullie op een rijtje te zetten. Welke Netflix Original films mag je dit jaar echt niet missen? Dit is de top 10 beste Netflix Originals films om naar uit te kijken in 2021.

  Netflix brengt rauwe sportserie: We Are The Brooklyn Saints

  Netflix maakt er in 2021 zeker geen half werk van en brengt komend kalender jaar iedere week een nieuwe Original film uit. Genoeg om naar uit te kijken, maar ondertussen mogen we ook niet vergeten dat er regelmatig Netflix Original series verschijnen. Begin januari verscheen bijvoorbeeld al het derde seizoen van Cobra Kai. Maar eind januari voegt Netflix ook weer een nieuwe Original serie toe, namelijk We Are: The Brooklyn Saints.

  5 redenen om de Netflix serie Lupin te kijken

  Sinds Lupin in Nederland op Netflix gekomen is, is de serie helemaal opgeblazen in ons land. Dit is dan ook zeker niet zonder reden. De serie biedt een aantal dingen die niet alleen erg uniek, maar ook geweldig zijn om naar te kijken. Hier zijn vijf redenen waarom ook jij Lupin moet kijken!

  5 dingen die je nog niet wist over Lucifer

  Lucifer is in de afgelopen jaren wereldwijd uitgegroeid tot één van de populairste series. De serie heeft alles en blijft na vijf seizoenen nog steeds ontzettend vermakelijk. Hoewel velen van jullie alle afleveringen gezien hebben, zijn er nog een hoop onderliggende details die de meesten van jullie nog niet weten. Dit zijn 5 dingen die je nog niet wist over Lucifer!

  Wat weten we over de toekomst van The Elder Scrolls

  Er staat veel op de planning betreft The Elder Scrolls. De naam van deze gamereeks van Bethesda zal de komende jaren steeds vaker voorbijkomen. De games zijn al ontzettend lang enorm populair, maar er staat nog meer op de planning dan een zesde game. Er wordt namelijk vermoedelijk ook gewerkt aan een serie over The Elder Scrolls.

  Column: Star maakt Disney+ een Netflix-killer

  Disney+ trapt 2021 direct met vuurwerk af. De nieuwe streamingdienst van Mickey Mouse en vrienden krijgt in februari namelijk een gloednieuwe tak, een subsectie die zich richt op een ouder publiek. Star is de naam van de zesde steunpilaar en deze tak heeft de potentie om Disney+ daadwerkelijk een Netflix-killer te maken.

  Top 5 beste nieuwe cabaret op Netflix

  2021 is begonnen en 2020 hebben we eindelijk achter ons gelaten. Helaas hebben we voorlopig nog wel te maken met alle coronamaatregelen en is Netflix voorlopig nog ons beste vriend. Een groot plus punt: Netflix heeft begin 2021 ook een hoop nieuwe titels toegevoegd. Zo kunnen we bijvoorbeeld genieten van het derde seizoen van Cobra Kai. Maar Netflix heeft ook een hoop cabaret toegevoegd. Alleen wat moet je dan kijken? Wij hebben besloten jullie een handje te helpen en hebben daarom het beste nieuwe cabaret op Netflix uitgelicht. Dit is de top 5 beste nieuwe cabaret op Netflix.

  5 dingen die je nog niet wist over series

  Vandaag weer een nieuwe ‘5 dingen die je nog niet wist over’. Eerder gingen we al opzoek naar de geheimen Super Mario, Xbox en Marvel, maar vandaag gaan we ons focussen op series. Vrijwel iedereen kijkt op z’n tijd wel eens een serie en in deze coronatijden zijn ze populairder dan ooit. Maar stiekem zijn er ook een aantal bizarre dingen die je nog helemaal niet wist. Dit zijn 5 dingen die je nog niet wist over series.

  Het beste van ‘5 dingen die je nog niet wist over’

  Een aantal maanden geleden begonnen we op XGN met de rubriek ‘5 dingen die je nog niet wist over’. Het allereerste artikel in deze rubriek ging destijds over Facebook en in eerste instantie was het helemaal niet de bedoeling om er een vaste rubriek van te maken. We kregen alleen zoveel positieve reacties op dit artikel dat we besloten om de rubriek erin te houden. Inmiddels hebben we er al een hoop gehad en kunnen we ons voorstellen dat jullie door de bomen het bos niet meer zien. Daarom besloten we de krachten te bundelen en een overzicht te maken.

  Cobra Kai seizoen 3 recap - Alles wat je moet weten

  Cobra Kai seizoen 3 is sinds 4 januari te zien op Netflix en borduurt verder op het verhaal na de The Karate Kid films. Inmiddels is de serie al flink uitgebreid met bekende namen en is er al van alles gebeurd. Seizoen 2 sloot af met een flinke cliffhanger, maar wat gebeurde er allemaal in Cobra Kai seizoen 3? Je leest het in deze recap!

  Top 5 beste films waar we een Netflix serie van willen zien

  Sinds begin 2021 kunnen we genieten van het derde seizoen van Cobra Kai. Cobra Kai valt over het algemeen goed in de smaak en is anno 2021 erg populair. De serie is natuurlijk een soort vervolg op The Karate Kid films uit de jaren ’80 en dat zetten ons aan het denken. Want als The Karate Kid het kan hebben we nog wel wat mooie films op de plank liggen. Dit is de top 5 beste films waar we een Netflix serie van willen zien.

  The White Tiger: wordt dit de Netflixhit van 2021?

  Het was even afzien, maar 2020 is dan toch eindelijk afgelopen. Een bijzonder jaar dat grotendeels in het teken stond van corona. Maar nu 2021 is aangebroken hebben we voorlopig nog steeds te maken met het coronavirus. Gelukkig biedt Netflix ons in deze donkere dagen een hoop moois en zo ook in januari. Aan het eind van de eerste maand, op vrijdag 22 januari verschijnt op Netflix de film The White Tiger.

  Netflix tip: 5 redenen om Get Out te kijken

  Met het alsmaar groeiende streaming landschap draait het steeds meer om het binnenhalen van grote namen op het platform. Met Get Out heeft Netflix een fantastische titel uit 2017 te pakken die het kijken meer dan waard is. Waarom? Wij geven je meer dan genoeg redenen om Get Out te kijken!

  Hoe leeft Cobra Kai seizoen 3 op social media?

  Het rampjaar 2020 hebben we eindelijk achter ons gelaten en Netflix gaf het nieuwe jaar meteen een boost. Want vanaf 1 januari 2021 kunnen we genieten van het derde seizoen van Cobra Kai. Na het succes van Cobra Kai op Netflix medio vorig jaar waren de verwachtingen hooggespannen, maar heeft Cobra Kai het waargemaakt? Hoe reageerden jullie op het derde seizoen van Cobra Kai, wat waren de reacties op social media?

  The Dig: wordt dit de nieuwe hit op Netflix?

  Het is 2021! Het nieuwe jaar is eindelijk aangebroken en het rampjaar 2020 hebben we achter ons gelaten. Hopelijk brengt het nieuwe jaar ons een hoop meer voorspoed dan afgelopen jaar, maar voorlopig zijn we nog steeds niet van het coronavirus af. Gelukkig heeft Netflix ook dit jaar weer een hoop voor ons te bieden en daarom blikken we zo nu en dan lekker vooruit. Vandaag richten we ons op The Dig. Wordt dit de nieuwste succesfilm van Netflix?

  Top 5 beste films van 2020 volgens Luuc ten Velde

  Een jaar zonder Marvel-films in de bioscoop, zou een rampjaar zijn op filmgebied voor Luuc, zou je denken. Maar deze superheldenfanaat heeft zich ondanks dat gemis nog steeds vermaakt in de bioscoop, maar ook vanuit het gemak van zijn luie stoel. Check nu de top 5 beste van 2020 volgens Luuc ten Velde!

  De top 5 Netflix series in 2021 om naar uit te kijken

  In 2020 werden een heleboel series uitgesteld, waardoor we in 2021 ineens een heleboel voor de boeg hebben. Een groot deel hiervan zijn vervolgseizoenen, maar ook gaan we enorm veel nieuwe en waarschijnlijk hele goede series krijgen in 2021. Hier balen we natuurlijk ontzettend van, maar gelukkig krijgen we het grootste deel van deze dingen alsnog wel te zien. Vandaag gaan wij onze top 5 Netflix series om naar uit te kijken in 2021 af.

  3 redenen om The Queen’s Gambit op Netflix te kijken

  Dé hit op Netflix van 2020 was misschien wel The Queen’s Gambit en ineens is schaken populairder dan ooit. In dit artikel geven we je drie redenen waarom je de arthouse serie alsnog moet kijken, als je dat nog niet gedaan hebt!

  Top 5 meest overgewaardeerde Netflix Originals van 2020

  Op tweede kerstdag konden jullie op XGN.nl lezen wat de vijf meest ondergewaardeerde Netflix Originals van 2020 waren. Maar 2020 zou natuurlijk niet compleet zijn als de een top 5 maken met de meest overgewaardeerde Netflix Originals van 2020. Welke Originals kun je beter links laten liggen en kregen wat ons betreft te veel aandacht?

  De top 5 populairste Netflix series van 2020 uitgelicht

  ‘What’s on Netflix’ bracht recentelijk een lijst uit van de 20 meest bekeken series op Netflix in 2020. Hierin waren een aantal verrassingen, maar natuurlijk ook een hoop verwachte titels. Wij gaan met jullie de top 5 af en bespreken waarom juist deze zo populair waren dit jaar. Dit zijn de vijf populairste series op Netflix van 2020.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.