Netflix aanraders door onze redactie

  De beste series op Netflix met veel seizoenen om je wekenlang mee te vermaken

  Het coronavirus zal ons waarschijnlijk nog een lange tijd thuis laten zitten. Gelukkig staan er genoeg series op Netflix met lekker veel seizoenen. Dit zijn de beste series om je de komende weken lang mee te vermaken.

  De beste Europese historische series op Netflix

  Soms zijn schrijvers maandenlang of zelfs jaren bezig om een origineel, spannend verhaal in elkaar te zetten. Ondertussen kunnen ze ook een geschiedenisboek erbij pakken, want er zijn talloze fascinerende dingen gebeurd in het verleden. Een handjevol daarvan kan je meemaken in de beste Europese historische series op Netflix.

  Positieve acties rond het coronavirus op een rij

  Sinds het coronavirus in alle hevigheid losgebarsten is, is het openbare leven vrijwel stilgevallen. Veel grote en kleine evenementen zijn afgelast, films en series zijn gecanceld en we mogen bijna niet meer naar buiten. Toch zijn er ook lichtpuntjes. Het virus zorgt voor een gevoel van saamhorigheid en veel bedrijven en instellingen starten initiatieven om het leed wat te verzachten. Een overzicht.

  8 Apocalyptische series die je thuis kan bingewatchen

  Voorlopig zitten de meeste mensen nog even thuis vanwege het coronavirus. In ieder geval meer tijd om op Netflix series te bingewatchen. En wat valt er nou beter te bingewatchen dan apocalyptische series? Dit zijn 8 apocalyptische series die je op Netflix kan bekijken.

  De beste series op Netflix met een Emmy op zak

  Als het aankomt op films is er altijd een goede graadmeter of het gaat om een kwaliteitsfilm: de Oscars. Voor series is de soortgelijke variant de Emmy’s, die ook elk jaar worden uitgedeeld. Dit zijn de beste series op Netflix met een Emmy op zak.

  Tien onbekende pareltjes op Netflix

  Netflix is een geweldig platform om in één klap enorm veel goede series en films in huis te halen. Maar soms kan je op de streamingdienst door het bos de bomen niet meer zien. Dat is zonde, want we missen daardoor een hoop sterke titels. Daarom hebben we deze tien onbekende pareltjes voor je op een rij gezet.

  Overzicht: Series die last hebben van het coronavirus

  Nu Nederland op slot zit, zetten veel inwoners die niet meer kunnen werken de tv aan om series te bingen. Helaas heeft het coronavirus ook grote gevolgen voor de televisie-industrie, want veel series kunnen geen nieuwe afleveringen produceren. Wij zetten de series die last hebben van het coronavirus op een rijtje.

  Overzicht: Films die last hebben van het coronavirus

  Het zal je niet ontgaan zijn dat het coronavirus grote gevolgen heeft voor de wereld. Nederland zit op slot en wereldwijd worden er maatregelen genomen om het coronavirus een halt toe te roepen. Zo ook in de filmindustrie en dus zetten wij de films die door het coronavirus beïnvloed worden op een rijtje.

  7 internationale misdaadseries die op Netflix staan

  Op Netflix staan er duizenden series van over de hele wereld. Van Amerika tot Spanje. Ook Nederlandse en Duitse series. Zo heb je ook internationale misdaadseries die op Netflix staan.

  Is de frustratie van Max Verstappen om Netflix-serie Drive to Survive terecht?

  Max Verstappen was niet bepaald blij met de manier waarop de Netflix-serie Drive to Survive hem neer had gezet in het eerste seizoen. De Nederlander vond dat zijn woorden verknipt waren en uit de context getrokken. Is de XGN redactie het eens met de frustraties van Verstappen?

  Dit zijn de beste 80's series op Netflix

  Het lijkt erop dat de 80´s tegenwoordig steeds terugkomen. Veel kledingstijlen en muziek is weer helemaal in. Ook veel films en series die zich in de jaren 80 afspelen of een 80´s vibe hebben zijn erg populair. Dit zijn 7 series die op Netflix staan.

  Deze steengoede series staan nu gewoon op Netflix

  Met alle series die er op Netflix bijkomen en er vervolgens weer vanaf worden gehaald, is het soms lastig het overzicht te bewaren. Op die manier vliegen er ongemerkt een aantal pareltjes onder radar van veel kijkers. Dit zijn vijf steengoede series die je nu meteen op Netflix kan kijken.

  6 Aangrijpende Netflix series - Van Dogs tot aan Peaky Blinders

  Netflix heeft een oneindig groot aanbod voor iedereen. Als je echt iets aangrijpends wilt zien kun je nu stoppen met zoeken. Dit zijn de meest aangrijpende series op Netflix.

  Dit zijn de 5 beste musical afleveringen in series!

  Binnenkort zal het vijfde seizoen van Lucifer van start gaan! Eerder is al bekendgemaakt dat dit seizoen een ware 'musical episode' zal bevatten. Het zal dus zeker wat anders zijn om de cast een hele aflevering te zien zingen en dansen, maar dit is zeker niet de enige serie die zo'n aflevering bevat.

  5 Redenen om naar de Witcher te kijken

  De Witcher op Netflix is enorm populair. Het verhaal van The Witcher is grotendeels gebaseerd op de boeken van Andrzej Sapkowski. Ook de games van The Witcher zijn enorm populair.

  Dit zijn de 10 beste Netflix series van dit moment

  Netflix heeft nog niet zo lang geleden een nieuwe functie. Ze maakt een top 10 lijstje van de best bekeken films en series die op Netflix staan. Dit zijn de top 10 Netflixseries van deze week.

  De beste High School series op Netflix

  Er zijn ontzettend veel series die draaien om tieners en hun leven op school. Ook de populaire streamingdienst Netflix staat er vol mee. Tijd om dus even een overzicht te maken. Dit zijn de beste High School series op Netflix.

  Deze films en series zullen in maart op Netflix verschijnen!

  Het is alweer maart en dat betekent dat we deze maand weer nieuwe films en series op Netflix kunnen bekijken. Hieronder vind je een aantal uitgelichte films die je vanaf maart kan zien. Naar welke film of serie kijk jij het meeste uit?

  Column: Disney moet gaan bepalen wat ze met Disney+ wil doen

  Disney+ leek een vliegende start te maken in Nederland, maar van dat momentum blijft weinig meer over. Het wordt volgens Ralph dan ook tijd dat Disney gaat bepalen wat ze nu precies wil met de streamingdienst.

  Waarom je Drive to Surive moet kijken als doorgewinterde F1-fan

  Het is geen geheim dat de Netflix-serie Drive to Survive voornamelijk gemaakt is om nieuwe fans te introduceren aan de sport. Dat betekent alleen niet dat de doorgewinterde kijker niks te beleven heeft met de documentairereeks. Dit is waarom je de serie alsnog moet gaan kijken als ervaren fan.

  De 10 beste thrillers om te checken op Netflix

  Wie nog op zoek is naar een spannend avontuur zit goed! Dit zijn namelijk de beste thrillers op Netflix, waarbij spannende en interessante verhalen zich diep op je netvlies weten te nestelen en er voorlopig niet van zijn weg te werken.

  Waarom je Better Call Saul moet kijken!

  Het vijfde seizoen van Better Call Saul begint morgen alweer. Ben jij nog niet verslaafd aan de serie, die draait om de geniepige advocaat Saul Goodman? Lees dan hier vijf redenen waarom je Better Call Saul moet kijken.

  De tien beste Amerikaanse series op Netflix

  Met de slogan 'Make America great again' wist Trump veel supporters achter zich te scharen. Deze uitspraak gaat alleen niet op als je kijkt naar de tien beste Amerikaanse series op Netflix, want wat zitten er pareltjes tussen! Van Originals tot andere series, de Amerikanen weten wel hoe je een serie moet maken.

  De 7 beste Britse series op Netflix

  Netflix staat bomvol met allerlei series uit allerlei landen die vechten om je aandacht. Maar wat als je zin hebt in een serie uit het land van dubbeldekkers, rode telefoonhokjes en fish and chips? Dan hebben wij hier wat tips voor je voor Britse series op Netflix!

  Deze Neftlix series zullen er in 2020 mee stoppen

  Er komen weer een heleboel gave films en series naar Netflix toe. Het is helaas niet te voorkomen, maar worden er ook een aantal Netflix series gecanceld. Dit zijn een paar series die dit jaar zullen stoppen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.