Netflix aanraders door onze redactie

  Zombiefan? Deze drie Netflix zombieseries zijn perfect voor jou!

  Het zombiegenre is in de laatste paar jaren enorm populair geworden, mede dankzij het grote succes van The Walking Dead. Als je geen genoeg kunt krijgen van de apocalyps en zombies, staan er in dit artikel drie Netflix zombieseries die je nu kan binge watchen!

  Deze Netflix series en films zijn pas toegevoegd!

  Netflix heeft het aanbod in de afgelopen paar dagen en vandaag nog een stukje vergroot met een aantal nieuwe series en films. In dit artikel hebben we Netflix series en films die pas uitgekomen zijn, voor jou op een rijtje gezet!

  Deze drie Netflix series staan je deze maand nog te wachten

  We zitten nu op de helft van april. Netflix heeft al een aantal nieuwe dingen uitgebracht op de streamingdienst. Toch kunnen we nog een aantal grote series verwachten in deze maand. In dit artikel vind je drie Netflix series die jou in april te wachten staan!

  De wereld achter sport? In deze sportseries op Netflix zie je het

  Het is niet alleen leuk om zelf achter een bal aan te rennen, het is ook heel leuk om ernaar te kijken. Deze sportseries op Netflix laten je de wereld achter sport zien en tonen dat er veel meer bij komt kijken dan een beetje talent hebben.

  Bridgerton fan? Kijk dan nu deze drie geweldige Netflix films!

  Bridgerton was in het begin van 2021 razend populair en is het nu nog steeds. De periode drama viel goed in de smaak bij Netflix kijkers en dit smaakt naar meer. In dit artikel vind je drie geweldige Netflix films voor de echte Bridgerton fan!

  Tip: Kijk deze Netflix films voordat ze definitief verdwijnen

  Het aanbod van Netflix wordt dagelijks aangevuld, maar daarmee is de kans groot dat er een aantal dingen verwijdert worden. Nu is Netflix NL van plan een aantal grote films in de komende weken voorgoed te verwijderen. In dit artikel vind je de Netflix films die binnenkort verwijderd worden en die je nog snel een keer moet kijken!

  Deze drie Netflix series kijk je in één weekend uit!

  Heb je in het weekend geen grote plannen op de agenda staan? Netflix staat altijd voor jou klaar! Deze drie Netflix series slepen je door het weekend heen en kan je in één ruk uitkijken!

  Deze Netflix series halen de detective in je naar boven

  Soms weet je natuurlijk even niet meer welke Netflix series je moet kijken. Dan is het eigenlijk zaak om je innerlijke detective tevoorschijn te toveren en een nieuwe serie te vinden, gelukkig kan Netflix daar ook een beetje bij helpen.

  Dit is waarom je de trending serie op Netflix The Serpent moet kijken

  Op Netflix is weer een ontzettend toffe serie te zien. The Serpent is nog maar net uit en is nu al trending op de streamingdienst. Wij geven je vijf redenen waarom je The serpent vandaag nog op Netflix moet gaan kijken!

  Deze 10 klassiekers staan op Netflix en moet je kijken!

  Netflix brengt een groot aanbod betreft films, series en documentaires. Deze heb je in alle soorten, zo ook films. Romantische, spannende, komedie films. Alles wat je hartje begeert. Ook biedt Netflix een groot aanbod aan klassiekers. In dit artikel zetten wij 10 klassiekers die je op Netflix moet kijken op een rijtje!

  Waarom Netflix-delers opgelucht adem kunnen halen

  Netflix-gebruikers kunnen weer opgelucht ademhalen. Een paar weken geleden testte de streamingdienst een manier om het delen van je Netflix-account niet meer mogelijk te maken. Gelukkig lijkt het er inmiddels op dat het alarm te vroeg geluid werd. Wij leggen je precies uit waarom Netflix-delers opgelucht adem kunnen halen.

  Wat zijn de nieuwe films en series op streamingdiensten in april 2021?

  Aangezien we allemaal toch nog wel even thuis moeten zitten, is het fijn dat de verschillende streamingdiensten nieuwe films en series toevoegen. Wij hebben alles wat in april 2021 moet verschijnen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video en alle andere streamingdiensten in dit overzicht op een rij gezet.

  Oscars 2021 genomineerde film: Mank

  Het is weer tijd voor een nieuwe Oscars 2021 genomineerde film. Vandaag bespreken we de film Mank. Deze is maar liefst tien keer genomineerd bij de Oscars. Waar gaat deze film precies over?

  Top 5 Netflix Original films in 2021

  Er zijn ondertussen zoveel Netflix Original films dat je ze nog amper kunt tellen. Om het je makkelijk te maken helpen wij er graag een handje bij om de beste er uit te plukken, zodat je niet urenlang hoeft te zoeken naar slechts één film.

  5 Rick and Morty seizoen 5 verwachtingen op een rij

  Rick and Morty seizoen 5 heeft na lang wachten eindelijk een releasedatum. Vanaf 20 juni mag weer wekelijks voor een nieuwe aflevering aangeschoven worden. Fans zitten alweer meer dan een jaar met spanning op nieuwe afleveringen te wachten en willen weten hoe de gekke avonturen van briljante grootvader en onnozele kleinzoon verder gaan. Wij zetten vijf verwachtingen voor Rick and Morty seizoen 5 op een rij.

  XGN.nl wenst iedereen een vrolijk pasen!

  Het is weer bijna Pasen en dat betekent extra vrije tijd! Na het prachtige weer van de laatste dagen doet de temperatuur een stapje terug, maar dat verhindert ons niet om te genieten van een heerlijk paasontbijtje, brunch of eieren zoeken in de tuin! De redactie jullie een vrolijk Pasen toe!

  Beste Netflix series om de lente in huis te halen

  De lente is alweer aangebroken, het wordt langzaam warmer en we kunnen steeds meer gaan genieten van dat prachte gele bolletje in de lucht. Helaas is de lente nog vaak wel onvoorspelbaar en kan het spontaan met bakken uit de lucht vallen. Op de dagen dat dat gebeurt, wil je natuurlijk iets anders te doen hebben en wat is nou beter dan een leuke Netflix serie bingewatchen?

  5 seizoen 2 verwachtingen voor Fate: The Winx Saga

  Let op: dit artikel bevat spoilers.Na een explosief eerste seizoen van Fate: The Winx Saga zijn we razend benieuwd wat het tweede seizoen voor ons in petto heeft. Tevens is het tweede seizoen bevestigd door de makers. In het eerste deel van de serie zijn er verschillende hints gegeven van wat we in het aankomende seizoen kunnen verwachten. Wat zijn de 5 dingen die er hoogstwaarschijnlijk in voorkomen?

  Onze Grand Prix van Bahrein verwachtingen op basis van Drive to Survive

  De afgelopen week waren we niet bij onze tv weg te slaan met de komst van seizoen 3 van Drive to Survive. Nu het tijd is voor het eerste Formule 1 weekend van het jaar, zetten we onze verwachtingen voor de Grand Prix van Bahrein op een rij.

  De beste Drive to Survive seizoen 3 afleveringen op een rijtje – Bottas met de billen bloot!

  Het nieuwe Formule 1-seizoen staat op het punt van beginnen en zoals ook bij voorgaande jaren, gaat de Netflix-serie Drive to Survive de eerste Grand Prix voor. Seizoen drie van de Formule 1-docu staat op de streamingdienst en zodoende kunnen fans van de koningsklasse weer genieten van tien afleveringen vol drama, gescheld en leuke kijkjes in de keuken fan teams en coureurs. Maar welke van de afleveringen zijn nu écht net even meer de moeite waard om voor te gaan zitten? Wij zetten de beste Drive to Survive seizoen 3 afleveringen voor je op een rijtje!

  Netflix serie The One: wat maakt het zo populair?

  De Netflix serie The One stijgt met de dag in populariteit. Het staat in de top 10 trending balk van Netflix en op Google wordt alles wat te maken heeft met de serie opgezocht. Waar gaat de serie over en, belangrijker, wat maakt deze serie zo populair?

  5 controversiële series die enorme risico’s nemen

  Streamingdiensten brengen wekelijks veel nieuwe series uit. Sommige beter dan de andere. Toch gaan netwerken en streamingdiensten af en toe de fout in met het verhaal van een bepaalde serie. Dit wordt veel besproken op social media en kan uiteindelijk leiden tot veel kritiek op de serie en de makers zelf. Welke 5 controversiële series hebben enorme risico’s genomen in het verhaal?

  Overzicht alle nieuwe Netflix trailers van deze week

  Netflix is deze week compleet losgeslagen met nieuwe trailers voor aankomende films en series. Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste nieuwe Netflix trailers die deze week zijn uitgebracht.

  5 series met een historische achtergrond

  De gouden tijd van series is hier. Met tientallen streamingdiensten komen er elke dag wel verschillende shows naar buiten, sommige beter dan de andere. Veel van deze series hebben een bepaald tintje eraan, bijvoorbeeld: dystopian, post-apocalyptic en ga zo maar door. Ook zijn er veel series gemaakt in deze tijd die een historisch tintje naar voren brengen. Welke 5 series geven de historie van een bepaalde tijd het beste weer? Hieronder een rijtje.

  Shadow and Bone mixt Game of Thrones met Pride & Prejudice [Exclusief interview met de cast]

  Het is raar, maar waar. Ben Barnes speelt een keer niet een onderkruipsel in een film of serie. In de nieuwe Netflix-serie Shadow and Bone, die beoogt wordt tot de nieuwe Game of Thrones, speelt de Britse acteur eens iets anders dan een respectloze vlegel. Waar hij in The Punisher al snel omtoverde tot Jigsaw en in Westworld de sneue Logan Delos speelde, heeft zijn personage General Kirigan in Shadow and Bone status en allure.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.