Netflix aanraders door onze redactie

  Wat vindt de redactie van The Witcher Netflix serie?

  De Netflix serie van The Witcher is bijna een maandje oud en ondertussen heeft bijna iedereen van de redactie deze serie al gezien. Daarom zijn we terug gaan blikken op de show om te kijken wat wij ervan vonden!

  Toffe nieuwe Netflix seizoenen van series om in 2020 naar uit te kijken

  Het nieuwe jaar is alweer een paar weken oud. En hoewel vadertje winter zich maar niet wil laten zien, doen de nieuwe seizoenen op Netflix dat wel. Eind deze week kun je bijvoorbeeld al met Sex Education seizoen 2 aan de slag. En dat is nog lang niet alles. Het jaar zit vol met nieuwe seizoenen om in 2020 naar uit te kijken.

  De tien beste filmhuis films op Netflix

  Onbekende pareltjes en titels van kleine productiehuizen. Een film die je aanzet zonder verwachtingen, maar je compleet weet weg te blazen. Dat is de bedoeling met de films in deze lijst. Dit zijn de tien beste filmhuis films op Netflix. Laat je verrassen met deze titels!

  De beste miniseries op Netflix zijn kort maar krachtig

  Veel series krijgen tegenwoordig steeds meer seizoenen om een uitgebreid en meeslepend verhaal te vertellen. Soms kan een kort verhaal alleen ook heel sterk zijn. Dat bewijzen de beste miniseries op Netflix wel.

  Tip: zo pas je de Netflix ondertiteling aan naar je eigen voorkeur

  Heb jij problemen om de Netflix ondertiteling te lezen? Of vind je de witte letters op je scherm juist te fel? Daar kun je iets aan doen. Netflix laat je namelijk de ondertiteling compleet aanpassen. Je kunt daarbij niet alleen de kleur aanpassen, maar nog veel meer. Wij vertellen je hoe dit precies werkt.

  De tien beste oorlogsfilms op Netflix

  Oorlog lijkt helaas weer op komst door het conflict tussen de Verenigde Staten en Iran. De landen hebben duidelijk niet gekeken naar de beste oorlogsfilms op Netflix, want dan zullen ze weten dat er niks goeds kan komen van een gewapende strijd.

  De 5 beste Franse Netflix series die je niet mag missen

  De Fransen houden van hun taal en het land doet er alles aan om hem te beschermen. Zo moet 35 procent van alle radio, televisie en films in Frankrijk in de moedertaal zijn. In deze special lees je wat de beste Franse series op Netflix zijn en dus de moeite waard zijn om te kijken.

  De beste Netflix series van 2020 om naar uit te kijken

  Een jaar komt op zijn einde en dat betekent dat we vooruitblikken op wat 2020 te bieden heeft. Er komen in 2020 weer onwijs veel Netflix series uit en dus is het tijd om de pijlen op 2020 te richten. Dit zijn de beste Netflix series van 2020 om naar uit te kijken.

  De beste Netflix series van 2019 - Maximale Netflix & Chill

  Een jaar komt op zijn einde en dat betekent dat we terugblikken op het beste van 2019. Er kwamen dit jaar weer tal van Netflix series uit waarvan we onwijs genoten. Zoveel zelfs dat we bijna met elkaar op de vuist gingen om te bepalen wat de beste Netflix series van 2019 zijn. Toch hebben we onze lijst weten samen te stellen en je kunt er hier alles over lezen!

  De beste films van 2019 - De absolute toppers

  Een jaar komt op zijn einde en dat betekent dat we terugblikken op het beste van 2019. Er kwamen dit jaar zo onwijs veel films uit die het waard zijn om te kijken dat we bijna met elkaar op de vuist gingen om te bepalen wat de beste films van 2019 zijn. Toch hebben we onze lijst weten samen te stellen en je kunt er hier alles over lezen!

  De beste tv-series van 2019 - De absolute toppers

  Dit jaar stond bol van de toffe series. Er waren veel nieuwe seizoenen van bekende series, maar ook genoeg nieuws om van te smullen. Maar wat waren nou de beste series van 2019? Wij zetten er tien op een rijtje voor je! Heb je de popcorn al klaar staan?

  Oorlog in streamingland - Wat is de beste streamingservice van 2019?

  2019 is een jaar met vele nieuwe ontwikkelingen. Ook op het gebied van streamingdiensten en dus is het tijd om de balans op te maken. Welke streamingdienst komt als beste uit de bus aan het einde van 2019?

  De 10 beste Netflix films om met je vriend of vriendin te kijken

  Kerstmis is alweer voorbij en de grauwe dagen lijken eraan te komen. Perfect om samen een film te kijken op de bank. Met een groot aanbod aan films en series op Netflix, hoef je je niet te vervelen. Wij hebben de tien beste Netflix films om met je vriend of vriendin te kijken voor je op een rij gezet.

  De beste komedies van 2019 die een lach op ons gezicht hebben getoverd

  Films van tegenwoordig zitten vaak vol met dodelijk geweld of hartverscheurende, dramatische momenten. Soms wil je alleen met een glimlach op je gezicht de bioscoop uitlopen. Deze komedie films waren in 2019 daar de perfecte oplossing voor.

  Vijf bekende karakters die verschijnen in The Witcher serie op Netflix

  Vandaag is eindelijk The Witcher serie gelanceerd op Netflix. De show is niet gebaseerd op de games, maar dat betekent niet dat er een flink aantal overeenkomsten zullen zijn. Zo zullen deze gezichten in de serie je waarschijnlijk bekend voorkomen als je de games hebt gespeeld.

  De beste series van Belgische bodem die je nu kan kijken op Netflix

  Met John de Mol hebben we in Nederland een exportkanon als het gaat om televisieconcepten. Onze zuiderburen kunnen daar ook wat van, met talloze sterke televisieseries. Deze Belgische toppers kan je meteen bekijken op Netflix!

  Met de nieuwe Kerstfilms van 2019 kom je de winter wel door

  Jingle bells, jingle bells, jingle ons voor de tv! Nu de Sint het land weer heeft verlaten is het tijd voor Kerst en dat betekent een scala aan Kerstfilms om te kijken. Wij zetten de nieuwe Kerstfilms van 2019 voor je op een rijtje zodat je niet weer Home Alone hoeft te kijken om het kerstgevoel te vergaren.

  De beste science-fiction series die de ruimte opzoeken

  Terwijl er zoveel plekken zijn die we nog niet hebben gezien op aarde, wordt onze blik altijd getrokken tot de ruimte. Het grote onbekende. Wat speelt zich daar af? Misschien wel het verhaal van één van deze steengoede sciencefiction series, maar die kan je gelukkig ook beleven vanuit het gemak van je bank.

  De beste drama films op Netflix die je meeslepen in het verhaal

  Een film die je vanaf het begin tot het einde helemaal meesleept, Netflix heeft daar genoeg van! Voor wie een avondje op de bank wil zitten met de voetjes omhoog is dit niet het goede lijstje, want bij een aantal van deze films is een traantje niet uitgesloten. Dit zijn de beste drama films op Netflix!

  Vijf redenen waarom je hyped moet zijn voor The Witcher serie op Netflix

  Nog maar twee weken wachten en dan komt The Witcher uit op Netflix. De gloednieuwe serie zal de geliefde Geralt of Rivia naar het scherm brengen. Als dat nog geen reden genoeg is voor een bingewatch, lees dan onze vijf redenen waarom je moet uitkijken naar de nieuwe serie op de streamingdienst.

  De vijf beste Nederlandstalige series op Netflix

  Het Netflix aanbod is gevuld met series van buitenlandse bodem. Gelukkig staan er ook nog titels op van Hollandse en Belgische bodem. De beste titels die je op de streamingdienst kunt vinden, lees je in onze special over de vijf beste Nederlandstalige series op Netflix.

  Nieuwe Netflix releases december 2019 - Weer flink wat om te bingewatchen

  De feestmaand komt eraan. Sinterklaas en kerst staan voor de deur en daarom zijn er veel momenten om samen met heel de familie Netflix te kijken. In dit artikel geven wij een overzicht wat de nieuwe Netflix releases van december 2019 zijn. Pak maar vast wat popcorn erbij! Tijd om te bingewatchen!

  Rick and Morty Season 4 Episode 1 breakdown

  De donkerste dagen van het jaar beginnen eraan te komen, maar voor fans van Rick and Morty is dat geen probleem. Nieuwe afleveringen van de serie zijn namelijk in première gegaan in de VS. Wij vertellen je precies wat er speelt en hoe je de aflevering zelf kunt kijken!

  Vijf redenen waarom je The End of the F***ing World seizoen 2 (niet) moet kijken

  Het tweede seizoen van de geliefde Britse serie The End of the F***ing World staat nu alweer meer dan een week op Netflix. Eindelijk wordt de cliffhanger van het eerste seizoen opgelost, maar daar blijft het niet bij. Er is nog veel meer om te bekijken, maar of je dat moet doen is nog maar de vraag…

  5 dingen die Disney+ release in Nederland nog kan leren van Netflix

  Disney+ kent een gigantisch aanbod met toffe Disney, Pixar, Star Wars, Marvel en National Geographic films en series. Je kunt er uren aan materiaal bekijken. Toch voelt de service nog niet perfect aan als je het vergelijkt met Netflix. Niet alleen content is belangrijk, maar ook de elementen die Disney+ nog van Netflix kan leren.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.