Netflix aanraders door onze redactie

  Alles wat je moet weten over La Casa de Papel seizoen 5

  De razend populaire Netflix-serie La Casa de Papel komt terug voor een vijfde seizoen. Hoewel Netflix nog niks bevestigd heeft, meldde de producent van de serie dat wel al. In aanloop naar het vijfde seizoen van La Casa de Papel zetten wij alles wat je moet weten op een rijtje.

  Dit zijn de beste tienerfilms op Netflix

  Op Netflix staan er talloze films en series waarbij tieners de hoofdrol spelen. Dit zijn de beste tienerfilms die op Netflix staan.

  Dit zijn de beste Netflix series op dit moment

  Veel nieuwe en oude series zijn deze week erg populair op Netflix. Veel series hebben nieuwe afleveringen en ook zijn er nieuwe series bijgekomen op Netflix. Dit zijn de beste Netflix series op dit moment.

  Dit zijn de beste Netflixseries op dit moment

  Er zijn weer veel nieuwe series op Netflix gekomen. Ook hebben sommige series nieuwe seizoen gekregen. Dit zijn de beste series op Netflix op dit moment.

  Column: Hoe een acteur zorgt dat ik een film ga waarderen

  Tijdens deze coronacrisis merk ik dat Netflix onderdeel is geworden van het behang. De streamingdienst draait overuren door heel het land, zo ook bij mij. Speelfilms, aparte documentaires, animatieseries. Noem het maar op, ik geef het een kijkbeurt. Goede films, slechte films, ze zijn allemaal voorbij gekomen. Maar wat maakt iets een goede of slechte film?

  De beste Netflix detective series - Elke aflevering een nieuwe zaak

  Het detective genre is al jaren populair in zowel films als series. Ook op Netflix staan talloze series waarin een detective, inspecteur of speciaal agent de hoofdrol speelt. In deze special zetten wij tien toffe Netflix detective series op een rij.

  Wat we kunnen verwachten van Stranger Things seizoen 4

  Het vierde seizoen van Stranger Things wordt flink uitgesteld. Er bestaat zelfs een kans dat het vierde seizoen pas in 2021 zal uitkomen. Maar seizoen 4 belooft in ieder geval erg duister te worden. Let op! Spoilers voor als je het derde seizoen nog niet hebt gezien!

  De beste Rick and Morty seizoen 4 afleveringen op een rij!

  Rick and Morty seizoen 4 is al een tijdje bezig en wordt heel gemixt ontvangen. Sommige fans vinden het top, anderen vinden het seizoen een beetje matig. Wij zetten in ieder geval de beste afleveringen van het seizoen voor je op een rijtje.

  Dit zijn de beste bekroonde series op Netflix

  Er zijn een aantal series te zien op Netflix die al een aardig lijstje vol prijzen hebben gehad, van een Emmy tot een MTV Award. Dit zijn de 7 beste bekroonde series op Netflix die een aantal prijzen op hun naam hebben staan.

  Dit kunnen we verwachten in 13 Reasons Why seizoen 4

  Helaas komt 13 Reasons Why bijna tot een eind! Vanaf 5 juni zal het vierde en laatste seizoen van 13 Reasons Why op Netflix verschijnen. Het laatste seizoen zal gegarandeerd emotioneel worden, maar ook ontzettend spannend. Vanuit de trailer van seizoen 4 is duidelijk te merken dat de hoofdpersonages alles behalve veilig zijn. Dit is wat we kunnen verwachten in het laatste seizoen van 13 Reasons Why.

  Dit is waarom The Stranger op Netflix je echt in spanning houdt

  Netflix is weer een toffe serie rijker. Nee, niet Stranger Things, maar The Stranger! Deze keer krijgen we het verhaal mee van een vrouwelijke stalker die de levens van een heleboel mensen compleet op stelten zet. De geheimen die zij onthult, zorgen ervoor dat The Stranger een toffe Netflix serie wordt. De volgende redenen verklaren waarom dat de serie je aandacht blijft vasthouden!

  Deze Marvel series staan gewoon op Netflix

  Voor Marvel films of series hoef je niet perse Disney+ aan te schaffen. Er staan een aantal films en series gewoon op Netflix. Dit zijn een aantal series van Marvel die je op Netflix kunt bekijken.

  Vijf redenen om de Netflix Original serie White Lines te kijken

  Netflix verwent ons lekker met allerlei nieuwe series terwijl we thuis moeten zitten door het coronavirus. De nieuwste Netflix Original serie is White Lines, een show van de hand van gerenommeerde producenten. Lees hier vijf redenen waarom je White Lines moet gaan kijken.

  Dit moet je weten over Netflix-serie Snowpiercer!

  Of je nu wel of niet veel tijd om handen hebt op het moment, de vele streamingdiensten overladen ons als nooit tevoren met de ene na de andere nieuwe serie. De onlangs verschenen Netflix-serie Snowpiercer is daar één van en verdient vanwege de aparte setting meer aandacht. Wij zetten hieronder vijf feiten voor je op een rijtje!

  Dit zijn de beste Netflixseries op dit moment

  Het is weer tijd voor het wekelijkse lijstje met de 10 beste Netflixseries op dit moment. Welke serie ga jij deze week op Netflix kijken?

  De beste sportdocumentaires op Netflix

  Er staan heel veel sportdocumentaires die het leven achter een sporter laten zien. Je komt meer te weten over een sport, maar ook over het winnen of verliezen van een wedstrijd. Dit zijn de vijf beste sportdocumentaires die op Netflix staan.

  Dit zijn de beste films op Netflix op dit moment

  Heb je geen idee welke film je wilt kijken? Netflix heeft daarvoor weer een top 10 lijstje gemaakt met de beste films op Netflix op dit moment.

  Deze bedrijven doen het juist goed tijdens de coronacrisis

  Door de coronacrisis hebben veel bedrijven hun winkel moeten sluiten. Maar er zijn bedrijven die het juist goed doen tijdens deze crisis. Deze bedrijven groeien juist in tijd van de coronacrisis.

  Dit zijn 5 redenen om Tiger King te kijken

  Zit jij te twijfelen over wat je momenteel wilt kijken op Netflix? Wij hebben zeker een goede suggestie voor je! Een van de nieuwste Netflix docu's Tiger King is het bingen zeker waard. Wij geven je vijf redenen waarom.

  De beste arthouse films op Netflix

  Het is niet ieders favoriet, maar arthouse films bieden zeker iets nieuws en bijzonders voor de ogen én geest. En je hoeft er helemaal niet voor naar het Filmhuis: je kan lekker op je luie bank blijven zitten en Netflix aangooien. Wij zetten de beste arthouse films op Netflix voor je op een rijtje!

  De vijf beste Nederlandstalige series op Netflix

  Het Netflix aanbod is gevuld met series van buitenlandse bodem. Gelukkig staan er ook nog titels op van Hollandse en Belgische bodem. De beste titels die je op de streamingdienst kunt vinden, lees je in onze special over de vijf beste Nederlandstalige series op Netflix.

  Komt Tiger King seizoen 2 naar Netflix?

  Tiger King is een razend populaire serie die met zeven afleveringen iedereen urenlang aan de buis gekluisterd weet te houden. De serie heeft dan ook alles van een moordcomplot tot brandstichting en van gekke figuren tot knuffelbare tijgerwelpjes. Hoewel er nog geen aankondiging voor seizoen 2 van de serie is, kan het zomaar dat Tiger King seizoen 2 naar Netflix komt.

  Wat is Tiger King op Netflix nou precies?

  Je hebt ondertussen vast al wel eens gehoord van een bepaalde 'Carole Baskin' en een man met een blond matje en een gigantisch ego. We hebben het natuurlijk over de ontzettend populaire Netflix serie Tiger King. Wat is Tiger King op Netflix eigenlijk en waarom is het zo populair? Wij leggen het hier voor je uit!

  De beste redenen om Hollywood te kijken!

  In deze quarantaine-tijden hebben we veel meer tijd over om meer films en series te kijken. Gelukkig komen er op Netflix genoeg nieuwe films en series bij om te bekijken. Een van de nieuwste series die er afgelopen vrijdag is bijgekomen is het zeker waard om te bekijken.

  Waarom je Never Have I Ever op Netflix moet kijken!

  Never Have I Ever weet op Netflix de harten van vele kijkers te veroveren. Nu iedereen thuiszit en velen meer tijd over hebben voor series, wordt de Netflix serie massaal bekeken. De serie had vrij recent zelfs nog een 100% score van critici op de meter van Rotten Tomatoes. In deze special laten wij weten waarom je deze nieuwe Netflix serie in de gaten moet houden!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.