Verwijderd van Netflix - Deze films en series verdwijnen binnenkort (Week 6)

Elke week worden er films en series nieuw op Netflix toegevoegd. Maar regelmatig verlopen ook de rechten weer, waardoor ze van de streamingdienst verwijderd worden. Ook binnenkort moeten we afscheid nemen van enkele films. Zo zullen Born in China, Diário de um Exorcista - Zero en Arrival binnenkort niet meer te zien zijn.

Niet alleen films, maar ook series worden deze keer weggehaald. Johan: logisch is anders zal verwijderd worden, waardoor deze niet meer te zien zal zijn.

Bekijk hieronder de volledige lijst met titels die van Netflix verdwijnen. Als je altijd op de hoogte wilt zijn, bezoek dan onze speciale Netflix Verwijderpagina om meteen te zien wanneer iets verdwijnt.

Films die van Netflix verdwijnen

 • Arrival

  Arrival

  Wordt verwijderd op 10 februari 2019

  Als er buitenaardse wezens op de aarde zijn geland, moet een vertaler met hen zien te communiceren. Ze legt een betekenisvolle verbinding voor de mensheid en zichzelf.

  Bekijk op Netflix

 • Born in China

  Born in China

  Wordt verwijderd op 9 februari 2019

  Bekijk het leven door de ogen van een reuzenpanda en haar jong, een gouden aap en een sneeuwluipaard-moeder terwijl ze door de wildernis van China trekken.

  Bekijk op Netflix

 • Diário de um Exorcista - Zero

  Diário de um Exorcista - Zero

  Wordt verwijderd op 9 februari 2019

  Na een familiedrama richt Lucas Vidal zich als priester op het gevecht tegen het kwaad, maar bij een bloedstollende uitdrijving staat hij oog in oog met de duivel.

  Bekijk op Netflix

 • Hoe duur was de suiker

  Hoe duur was de suiker

  Wordt verwijderd op 11 februari 2019

  In het 18de-eeuwse Suriname groeit de dochter van een Hollandse plantage-eigenaar op naast haar halfzus van gemengd bloed die ook haar slavin is.

  Bekijk op Netflix

 • Joe Somebody

  Joe Somebody

  Wordt verwijderd op 14 februari 2019

  Na in elkaar geslagen en vernederd te zijn door een collega in het bijzijn van zijn dochter traint Joe met een vechtsportcoach om zich te wreken.

  Bekijk op Netflix

 • Magicians: Life in the Impossible

  Magicians: Life in the Impossible

  Wordt verwijderd op 12 februari 2019

  Vier goochelaars, ieder met een eigen specialiteit, delen hun persoonlijke verhalen en een aantal verrassende weetjes over het illusionistenvak.

  Bekijk op Netflix

Series die van Netflix verdwijnen

 • I Am the Ambassador

  I Am the Ambassador

  Wordt verwijderd op 28 februari 2019

  Deze documentaireserie volgt Rufus Gifford, de Amerikaanse ambassadeur in Denemarken en verdediger van LGBT-rechten, in zijn privéleven en tijdens zijn werk.

  Bekijk op Netflix

 • Johan: logisch is anders

  Johan: logisch is anders

  Wordt verwijderd op 28 februari 2019

  Deze biografische dramaserie gaat over de ups en downs van de legendarische Nederlandse voetballer Johan Cruijff, op het veld en in zijn persoonlijke leven.

  Bekijk op Netflix