Foto: Showtime

Om misverstanden te voorkomen hebben we het hier over tien series die bij de bekende streaming service onder het kopje Bekroonde series staan. Het zijn series die in de prijzen zijn gevallen door de hoge kwaliteit. Dit kan te maken hebben met het acteerwerk, het verhaal en natuurlijk de productkwaliteit.

10. Homeland

We trappen deze lijst met Netflix serie tips af met het veelgeprezen Homeland. Deze spionageserie draait volledig om CIA-agent Carrie Mathison. Ze probeert elk seizoen terroristische aanslagen te voorkomen, iets wat allemaal begint in het eerste seizoen waarin ze een marinier verdenkt die jarenlang gevangen was genomen door Al-Qaeda. Wat volgt zijn bloedstollende afleveringen waarin je constant op zoek bent naar de waarheid.

Elk seizoen bevat 12 afleveringen van een uur die je zo snel je maar kunt wil afkijken. De serie heeft inmiddels zeven seizoenen, met een achtste en laatste seizoen op de planning voor later dit jaar. Dit is dus het ideale moment om alles te kijken, zodat je reikhalzend kunt uitkijken naar het laatste seizoen dit jaar. Op die manier kun je midden in de hype leven, zoals velen dit jaar deden met Game of Thrones.