5 Netflix films met plot twist - laat je verrassen door deze films!
Foto: New Line Cinema

1. Se7en

In deze film uit 1995 kun je niet alleen genieten van een goede plot twist, maar ook van een sprankelende jonge Brad Pitt. Brad Pitt speelt in deze film een rechercheur in opleiding, die net in de stad is komen wonen. William Somerset (gespeeld door Morgan Freeman) is gespecialiseerd in moordzaken en moet nog een week tot zijn pensioen. Hij krijgt de taak om de jonge nieuweling, zijn opvolger, het vak te leren.

In Se7en krijg je wat van de meest uitgedachte en gruwelijke moorden te zien. De grootste plot twist bij deze op Netflix te vinden films bevindt zich daarentegen aan het einde. In Se7en gaat het verhaal er namelijk over dat er een seriemoordenaar is die moorden pleegt in het thema van de zeven dodelijke zonden. Lust, gulzigheid, luiheid en ga zo maar door.

De plot twist in deze nummer één tussen de films heeft voor veel spraak gezorgd binnen de filmwereld. Aan het einde heeft de seriemoordenaar namelijk nog een moord gepleegd, maar deze heeft te maken met een van de recherches. De laatste moord is namelijk met Mills (Pitt) inbegrepen. Meer gaan we niet verklappen.

Netflix films met een plot twist

Er zijn zoals je ziet wel een aantal films te vinden op Netflix met een plot twist, maar helaas wordt de film daar niet altijd beter van (kijk maar eens naar You Get Me). Het kan zo zijn dat jij nog films weet op Netflix die echt een briljante plot twist heeft, maar niet in onze lijst staat. Laat het ons dan zeker weten in een reactie hieronder!