In de serie worden waardevolle diersoorten en kwetsbare leefgebieden in beeld gebracht. Dit zal allemaal gebeuren door middel van nieuwe 4K-cameratechnologie. De serie is over een periode van vier jaar gefilmd in meer dan vijftig landen verdeeld over alle continenten van de wereld.

De nieuwe Netflix serie Our Planet gaat acht afleveringen krijgen en is samen met Silverback Films gemaakt. De serie wordt geregisseerd door Alastair Fothergill, het brein achter series als Planet Earth en Blue Planet. Het Wereld Natuurfonds werkt ook mee aan de serie.

De serie zal ingesproken worden door Sir David Attenborough, een wereldberoemde naturalist. Hij sprak eerder documentaires als Planet Earth en The Blue Planet in. Ook sprak hij de tweede delen van beide series in.

Our Planet is niet de enige Netflix 2019 serie

Netflix heeft een scala aan series en films op de planning staan voor 2019. Zo komen er verschillende nieuwe series en seizoenen van al bestaande series aan. De tien beste Netflix series in 2019 om naar uit te kijken hebben we dan ook voor je op een rijtje gezet. Verwacht in ieder geval series als Stranger Things en 13 Reasons Why.

Naast al die series komen er ook nog Netflix Original films aan. De vijf beste Netflix Original films en series hebben we voor je op een rijtje gezet en bevatten een aantal verassingen. Zo komt er volgend jaar de eerste Arabische Netflix Original naar de streaming service.

Voor nu is het nog even wachten op al die films en series en kun je van de beste Netflix 2018 series tot nu toe genieten. Zo is één van de beste series dit jaar door een Belg gemaakt en uiteraard staat The End of the F***ing World ook op de lijst.