Dragon Ball Z, Pokémon en One Piece zijn maar een paar bekende anime series die dankzij immense populariteit een eigen game kregen. My Hero Academia gaat die grote namen achterna met de My Hero One’s Justice release. Dat niet alleen, want het is een typische vechtgame waarbij je elkaar kapot kunt beuken.

Voor de fans

My Hero One's Justice is namelijk een 3D-vechtgame waarbij je met een scala aan personages uit de anime een potje kunt knokken. Je hebt de keuze uit twintig verschillende personages om mee te vechten en dat op vijftien verschillende locaties. Natuurlijk zijn Izuku Midoriya en Tomura Shigaraki van de partij, maar ook het lievelingetje van de fans, Shoto Todoroki, is van de partij.

In My Hero One’s Justice kun je namelijk als zowel de helden als schurken spelen. Dit soort details laten zien dat de game een uitgebreide keuze willen geven aan fans van de serie, want wie de serie gezien heeft, wil natuurlijk wel eens wat anders dan de goedzak zijn. Niets is zo lekker om het heilige boontje een keer een flinke opdonder te geven en de My Hero One’s Justice release geeft je dan ook die kans in grootse gevechten.