De MSI GE73 Raider is een VR Ready gaming laptop van MSI. Deze laptop is compleet uitgerust met 16 gigabyte DDR4 intern werkgeheugen, een GeForce GTX 1070 en een Intel i7-7700HQ 2.8 Ghz. Daarmee is het apparaat klaar voor gebruik van Virtual Reality en de nieuwste games.

Twee weken geleden vroegen wij aan jullie of jullie vragen wouden insturen over de GE73 Raider en laptops in het algemeen, zodat wij deze konden beantwoorden. Daarmee konden jullie kans maken op een van de drie MSI goodie pakketten.

MSI GE73 Raider Vraag & Antwoord & Goodies Giveaway

Drie mensen konden kans maken op het MSI goodiepakket door vragen achter te laten over de GE73 Raider op de Reageer en win. Dit pakket was compleet met opblaasbaar zwaard, opblaasbaar schild, sleutelhanger, vlag, flesopener, Lucky The Dragon edge of the cup, metalen sticker en mini bricks Lucky The Dragon om te puzzelen! Een van deze gelukkige winnaars kon nog eens extra kans maken op de Lucky The Dragon muts.

Bekijk de video hierboven om te zien of jij hebt gewonnen! Heb je gewonnen? Stuur dan even een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook, of te volgen op Twitter en Instagram!

Geïnteresseerd in meer MSI laptops? Bekijk dan ook onze MSI GS73VR 7RF Stealth Pro review!