5 toffe Mortal Kombat 11 features op een rij

Een uitgebreide cast met veel DLC support

De cast van Mortal Kombat 11 zal in ieder geval een aantal bekende gezichten bevatten. Scorpion, Raiden, Kung Lao en anderen komen onder andere weer terug voor meer bloedvergieten, terwijl oudgedienden Baraka en Jade terug van weggeweest zijn. Zij hebben in het vorige deel hun wapens geslepen om nu weer flink klappen uit te delen. Mortal Kombat 11 zal ook berg vers bloed bevatten. Het hulpje van Kronos, Geras, zal bijvoorbeeld zijn opwachting maken en de tijd manipuleren om slachtoffers te maken.

Naast de standaard cast die inmiddels 24 bevestigde (speelbare) karakters kent, zal de game een heleboel nieuwe karakters kennen die via DLC toegevoegd kunnen worden. Er is al aangekondigd dat er in het komende Kombat Pack zes nieuwe vechters zullen zijn. John Edwards, Lead Designer bij NetherRealm Studios gaf aan dat het team achter Mortal Kombat 11 in de nabije toekomst nog meer zal onthullen.

Wie weet kunnen we binnenkort eindelijk weer met Nightwolf aan de slag of misschien maakt een ander karakter uit de franchise ineens zijn herintrede. Hoe dan ook, Mortal Kombat 11 krijgt een hele berg DLC support die regelmatig nieuwe botten toevoegt om te breken.