Minecraft, de sandbox game van Mojang, geeft spelers onbeperkte vrijheid in het bouwen van gedroomde creaties. Zo worden er zelfs hele landen of steden nagebouwd. Zelfs monumenten en filmsets komen voorbij. Je kan het zo gek niet bedenken of het wordt in Minecraft gemaakt.

Mooie Minecraft huizen op de huizenmarkt

Het spel ziet er misschien niet super goed uit, maar het geeft je wel alle vrijheid dat je in het echte leven soms mist. Zo kan je heerlijk wegdromen over jouw droomhuis en deze vervolgens in-game namaken. Sommige huizen zijn zelfs in de pixel wereld zo mooi, dat je er liever vandaag nog in zou willen trekken. Voor alle dagdromers zetten wij een aantal mooie Minecraft huizen op een rijtje.

Vrijstaande moderne villa

Deze moderne villa, ontworpen door LEMMiNO, is pas één jaar oud en is binnen zestien uur uit de grond gestampt. Het bestaat uit een centraal deel met drie verdiepingen. Aan weerzijde van de hal bevindt zich een vleugel met daarin vier slaapkamers en twee badkamers verdeeld.

De villa heeft een warme huiselijke sfeer. Daarnaast heeft het huis een groot stuk grond en beschikt het appartement tevens over een zwembad achter het huis. Ideaal voor gezinnen met kinderen.