Moederdag cadeautips 2019 - Speciaal voor je lieve mama

Apple Airpods

Onze lijst met Moederdag cadeautips voor 2019 is bijna compleet, maar één item mist nog. Natuurlijk is het leuk om een abonnement voor Spotify te geven aan je mama, maar zij natuurlijk niet altijd vanaf haar Chromecast. Een goede tip is dan ook het geven van een paar oordopjes. Nu zijn er genoeg soorten oordopjes, maar de Apple Airpods zijn toch wel het meest ideaal om te gebruiken.

Je kunt deze dan ook gelijk combineren met de Tile, aangezien vaak het argument ‘Ik raak ze zo snel kwijt’ naar boven komt als er gepraat wordt over Apple AirPods. De draadloze oordoppen van Apple geven goede geluidskwaliteit en zijn ook makkelijk in de omgang. Apple AirPods heb je al in huis voor ongeveer 169 euro.

Moederdag cadeautips 2019 - Lieve mama, dit is voor jou

Pak is een keer uit met Moederdag en zet haar even lekker in het zonnetje met deze cadeautips. Dit is hét moment om even te laten weten hoeveel je om haar geeft en om te zeggen dat je dankbaar bent voor alles wat ze voor je doet. Dit is voor alle moeders als we zeggen: ‘Bedankt dat je er bent, mama’.