Cards Against Humanity

We beginnen onze lijst met Moederdag cadeautips met het hilarische kaartspel Cards Against Humanity. Dit familiespel biedt garantie voor plezier en als je dit met je mama kan delen is dat helemaal leuk. Het spel bestaat uit twee soorten kaarten. De ene soort heeft een bepaalde zin erop staan. In deze zin zijn één of meerdere woorden weggelaten. Het is aan de andere spelers om deze lege ruimtes te vullen met woorden die zij vinden op de andere kaarten.

Zo kun je de meest rare en grappige combinaties maken. ‘Harry Potter kissed Gandalf on the lips while hugging a purple cactus on the train to Busan’ is dan ook het minst rare wat je tegen zal komen tijdens Cards Against Humanity. Met dit cadeau kun je de plank niet misslaan. Cards Against Humanity kost 35,95 euro op Bol.com.

Moederdag cadeautips 2019 - Speciaal voor je lieve mama - P2

Tiles

Op onze lijst van Moederdag cadeautips 2019 staan naast vermakelijke items ook wat handige dingetjes. Een hiervan is de Tile Bluetooth Tracker. Dit kleine apparaatje kun je aan de sleutelbos van je moeder doen. Door de Tile weet ze altijd waar haar sleutels zijn. Is ze haar sleutels kwijt? Dan kun je de Tile een hoog geluid laten maken, zodat agent moeder op zoek kan gaan.

Met dit cadeau kun je nooit meer de schuld op je krijgen als je moeder weer iets kwijt is. Je kunt de Tile overal aan vastmaken of ergens in leggen. Of het nou de auto, fiets, hond, kat, sleutelbos of zelfs je vader is, alles kun je terugvinden met Tile. Deze zijn al vanaf 26 euro per stuk te koop.

Bohemian Rhapsody Blu-Ray

‘Mama, just killed a man’ is niet echt een goede zin om Moederdag mee te beginnen, maar tijdens het kijken van Bohemian Rhapsody zullen we dit toestaan. De film die het indrukwekkende verhaal van de band Queen en in het bijzonder Freddy Mercury vertelt, is verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray en wat een goed cadeau is dit voor je mama. Wiens ouders zijn nou niet opgegroeid met de iconische muziek van Queen? Een van onze Moederdag 2019 cadeautips is dan ook deze film.

Met Rami Malek in de hoofdrol is Bohemian Rhapsody een waar kunstwerk om naar te kijken. De acteur kreeg zelfs een Oscar voor zijn optreden als Mercury. De Blu-Ray is te koop voor 18,99 euro en voor degene die het moeten doen met een DVD-speler is de film te koop voor 16,99 euro.

Snipperclips Nintendo Switch

Een van onze Moederdag 2019 cadeautips is het spel Snipperclips voor de Nintendo Switch. In de game ga je samen met je mama op pad als de twee papieren vrienden Snip en Clip. Door samen te werken moeten zij verschillende puzzels oplossen. Heb je je moeder altijd al is in stukjes willen knippen? Dit kan in Snipperclips. Je kunt elkaar namelijk in allerlei vormen knippen om zo door de levels heen te komen. Wees niet bang, want je kunt ook weer terugveranderen naar je originele vorm.

Snipperclips is geknipt om samen te spelen en dit kun je gewoon op de bank naast je moeder doen. Nu nog uitleggen hoe de Joy-Cons van de Switch werken en je kunt aan de slag. Laten we hopen dat je moeder de Joy-Con niet gaat gebruiken als een Wii-controller, aangezien niemand dan veilig is.

Nintendo Switch

Natuurlijk heb je niet veel aan een game alleen. Je hebt ook een console nodig om op te spelen. Een van onze Moederdag 2019 cadeautips is dan ook de Nintendo Switch. Misschien wel het ideale familie-console om in huis te hebben. Met de afneembare Joy-Cons kun je gezellig naast elkaar zitten om te genieten van een potje Snipperclips, Mario Party of Mario Tennis Aces. Zorg wel dat je met die laatstgenoemde titel de rust een beetje bewaard, aangezien de gemoederen hoog kunnen oplopen (Daar hebben wij op de redactie ervaring mee).

De Nintendo Switch is iets aan de prijzige kant, namelijk 320 euro, maar daar tegenover heeft iedereen in de familie hier plezier van. Je broertje kan rustig Fortnite spelen, je zusje kan zich wagen aan Captain Toad Treasure Tracker en je ouders kunnen beginnen aan Fitness Boxing. Kortom, voor iedereen is er wel iets te spelen op de Nintendo Switch. Een essentieel cadeau voor je mama, maar ook voor de gehele familie.

Moederdag cadeautips 2019 - Speciaal voor je lieve mama - P6

Chromecast

Een van onze Moederdag cadeautips 2019 is de aanschaf van een Chromecast. Nu hebben veel huishoudens al een Smart tv in huis, maar voor de moeders die niet eens weten hoe ze een foto doorsturen op Whatsapp is dit niet vaak weggelegd. Zij weten vaak net waar de aan en uit-knop zit en hoe je naar RTL 4 en SBS 6 schakelt. Een Netflix-serie kijken is dan ook niet een van de dingen die zij vaak zullen doen.

Door de aanschaf van een Chromecast kun je dit misschien net iets toegankelijker maken voor de moeders met het technologisch inzicht van een verrotte prei. Deze sluit je gewoonweg aan aan de HDMI-poort van je tv en je kunt zo beginnen met streamen. Na een korte uitleg aan je mama hoe dit werkt kan ze gelijk beginnen met kijken. Een Chromecast haal je in huis voor ongeveer 39 euro.

Moederdag cadeautips 2019 - Speciaal voor je lieve mama - P7

Streaming-abonnement

Nu heb je een Chromecast in huis, maar wat moet je nu allemaal gaan streamen? Een van de Moederdag cadeautips voor 2019 is dan ook een abonnement voor Netflix of Spotify. Het handige is dat je deze diensten allebei kunt streamen vanaf je Chromecast. Of je nou wilt genieten van alle seizoenen van Breaking Bad of helemaal los wilt gaan op de grootste hits van Queen, er is genoeg te zien en te luisteren.

Het fijne aan deze abonnementen is dat je ze maandelijks kunt opzeggen en ook maar voor een maandje aan kunt schaffen. Als je moeder dan binnen een maand heel Netflix heeft gekeken kun je gelijk stoppen met het abonnement. Netflix is ongeveer 10 euro per maand net als Spotify. Wil je helemaal goed profiteren van Spotify? Neem dan een familie-abonnement voor 15 euro. Hiermee kun je zes accounts gebruiken voor een zeer kleine prijs. Iedereen in je familie kan er dan gebruik van maken.

Moederdag cadeautips 2019 - Speciaal voor je lieve mama - P8

Google Home Mini

Een van de Moederdag 2019 cadeautips die we je gaan geven is het aanschaffen van een Google Home Mini. Deze slimme assistent kun je in de huiskamer neerzetten zodat je mama deze kan commanderen. Zo kan ze een keer orders uitdelen aan ‘iemand’ anders behalve jijzelf. Als je dan ook al een Chromecast hebt aangeschaft kun je deze ook verbinden met de Google Home Mini, zodat je je moeder helemaal up-to-date hebt gebracht met de nieuwste snufjes.

Het voordeel van de Google Home Mini tegenover de originele Google Home is het kleinere formaat en de zachtere prijs. Gelukkig werkt de Home Mini net zo goed als zijn voorganger en kun je deze aan veel andere apparaten koppelen. De Google Home Mini heb je al voor 59 euro in huis.

Filmbezoek aan The Hustle

Ben je wel even klaar met Snipperclips of het kijken van de zoveelste Netflix-serie? Waarom ga je er dan niet even uit met je mama. Een bezoek aan The Hustle is dan ook ideaal voor Moederdag en is dan ook één van onze cadeautips. In de film spelen Anne Hathaway en Rebel Wilson twee oplichters die elkaar toevallig tegenkomen. Samen besluiten ze om verschillende foute mannen op te gaan lichten.

De twee zijn compleet anders en dit zorgt dan ook voor hilarische taferelen. Samen met je mama schateren van het lachen is toch altijd leuk? Als je dit ook nog is doet onder het genot van een bak popcorn en een lekker drankje kan haar dag al helemaal niet stuk (en die van ons ook niet).

Moederdag cadeautips 2019 - Speciaal voor je lieve mama - P10

Apple Airpods

Onze lijst met Moederdag cadeautips voor 2019 is bijna compleet, maar één item mist nog. Natuurlijk is het leuk om een abonnement voor Spotify te geven aan je mama, maar zij natuurlijk niet altijd vanaf haar Chromecast. Een goede tip is dan ook het geven van een paar oordopjes. Nu zijn er genoeg soorten oordopjes, maar de Apple Airpods zijn toch wel het meest ideaal om te gebruiken.

Je kunt deze dan ook gelijk combineren met de Tile, aangezien vaak het argument ‘Ik raak ze zo snel kwijt’ naar boven komt als er gepraat wordt over Apple AirPods. De draadloze oordoppen van Apple geven goede geluidskwaliteit en zijn ook makkelijk in de omgang. Apple AirPods heb je al in huis voor ongeveer 169 euro.

Moederdag cadeautips 2019 - Lieve mama, dit is voor jou

Pak is een keer uit met Moederdag en zet haar even lekker in het zonnetje met deze cadeautips. Dit is hét moment om even te laten weten hoeveel je om haar geeft en om te zeggen dat je dankbaar bent voor alles wat ze voor je doet. Dit is voor alle moeders als we zeggen: ‘Bedankt dat je er bent, mama’.