PlayerUnknown's Battlegrounds kopen voor Mobile

PlayerUnknown's Battlegrounds is een Battle Royale game. Je moet vechten tegen 100 andere spelers. Wie als laatste overblijft, is de winnaar.

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, PS4, Xbox One

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.
Releasedatum 20 maart 2018
Genre Actie, Shooter, First-person shooter, Third-person shooter
Platform Mobile
Ook voor PC, PS4, Xbox One
PEGI-rating 12
Publisher Bluehole Studio
Developer Bluehole Studio

PUBG maps krijgen een remaster behandeling in toekomstige updates

Op 8 maart 2019

Er verschijnen allerlei updates die PlayerUnknown's Battlegrounds verbeteren. In de toekomstige updates krijgen de PUBG maps een remaster behandeling. Het gaat hierbij om zowel het visuele als het lay-out aspect van de maps. Dit meldt PUBG Corp in een blogpost.

De 5 beste PUBG weapons - Het allerbeste schiettuig!

Op 27 januari 2019

Om te overleven in de wereld van PlayerUnknown’s Battlegrounds heb je wapens nodig. En flink wat ook, want om elke hoek schuilt gevaar. Wij zetten de beste PUBG weapons voor je op een rijtje zodat je jouw kansen om te winnen vergroot!

PUBG krijgt nieuwe skins: Joker en Harley Quinn

Op 6 november 2018 - 1 reactie

PUBG gaat in samenwerking met DC nieuwe skins aan de game toevoegen. Dit werd bekendgemaakt via een trailer. Hierin zien we Suicide Squads Joker en Harley Quinn rondrijden in PUBG. Later in de trailer komen ze in actie, zoals we gewend zijn van de twee personages.

PUBG Training Mode komt in volgens de ontwikkelaar in september

Op 23 augustus 2018 - 1 reactie

Eerder deze maand werd de FIX PUBG campagne gelanceerd. Dit is een initiatief om PUBG te verbeteren, door middel van ideeën van de community. En de volgende maand is het dan eindelijk zover; de PUBG Training Mode wordt toegevoegd!

Nederlandse PUBG talentenjacht komt ten einde - Van hobbyist naar eSporter

Op 13 augustus 2018 - 5 reacties

Gamen als werk, het klinkt ideaal. Toch komt er bij een leven als eSporter veel kijken, want een leven als professioneel gamer gaat niet altijd over rozen. Wij waren aanwezig bij de bootcamp en slotdag van de lange zoektocht naar een nieuw Nederlands PUBG team van Republic of Gamers en Brash eSports. Hoe maak je van je hobby je werk?