The Sims Mobile

 • The Sims Mobile (Mobile)
 • Releasedatum: 2017
 • Mobile

The Sims Mobile

In de mobiele versie van The Sims kun je net als in de PC versie een Sim maken, deze aanpassen en een huis bouwen voor je Sim. Verder kun je natuurlijk socialiseren met je mede Sims, zoals je buren, collega's of andere bewoners van de virtuele wereld. Je kunt een baan zoeken of er juist voor kiezen om een familie te stichten. Ook kun je een erfenis nalaten voor de generaties na je Sims als je met pensioen gegaan bent.

0 Volgers

0 In collectie

0 In wenslijst

Genre
Simulatie
Releasedatum
2017
Franchise
Sims
Publisher
Electronic Arts
Developer
Electronic Arts
Platformen
Mobile

XGN

Community

Metacritic

Belangrijke updates

 • The Sims Mobile details - Je gezin mee op reis

  In huisje-boompje-beestje simulator The Sims ben je urenlang bezig met alleen nog maar het uiterlijk van je digitale familie creëren. Om vervolgens de dagen daarop een utopisch paradijs voor je karakteristieke figuurtjes neer te zetten. Naast de desktop versie hiervan komt er ook een mobiele versie uit. Meer The Sims Mobile details zijn hier te vinden.

  11 juni 2017 Jimmy Kemkes 2 reacties
 • Meer EA Play details bekendgemaakt voor de E3 2017

  De E3 2017 staat voor de deur en vandaag zijn meer EA Play details bekendgemaakt. Er zullen een paar optredens zijn en er zullen nieuwe games te spelen zijn.

  26 mei 2017 Jeroen Kerkum
 • The Sims Android release bekendgemaakt door EA

  EA heeft gisteren aangekondigd dat er een The Sims Android release aankomt voor smartphones. De game wordt ook beschikbaar voor iOS systemen.

  11 mei 2017 Jeroen Kerkum