Injustice 2 kopen voor Mobile

Injustice 2 wordt de tweede game in de Injustice serie. Injustice is een vechtgame die zich afspeelt in het DC Universum

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Bekijk ook prijzen voor PC, PS4, Xbox One

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.
Releasedatum 12 mei 2017
Genre Vechten
Platform Mobile
Ook voor PC, PS4, Xbox One
PEGI-rating 16
Serie Injustice
Publisher Warner Bros. Interactive
Developer NetherRealm Studios

Dit zijn jullie favoriete Injustice 2 personages!

Op 19 april 2018 - 3 reacties

In de afgelopen jaren zijn er heel wat vechtersbaasjes voorbij gekomen in games, maar deze Injustice 2 personages voeren de boventoon. Met hun superkrachten weten ze menig schurk het lastig te maken, maar ook de slechterikken hebben zo hun trucjes in de game.

Wie zijn jullie favoriete Injustice 2 personages? [poll]

Op 12 april 2018 - 5 reacties

Injustice 2 is al een tijdje te verkrijgen, maar met alle recent uitgekomen DLC zijn wij nog lang niet klaar met het uitdelen van rake klappen! Zo zijn onder Hellboy en Red Hood nieuwe Injustice 2 personages om mee te spelen, de poll gaat deze week dan ook over al deze personages!

Nieuwe Injustice 2 gear gebaseerd op Justice League onthuld

Op 17 november 2017

Er is nieuwe Injustice 2 gear verkrijgbaar. Het gaat om gear gebaseerd op de nieuwe film Justice League. Zowel de console versie als de mobiele versie kunnen met nieuwe gear aan de slag.

Teenage Mutant Ninja Turtles DLC komt naar Injustice 2

Op 13 november 2017 - 8 reacties

Vechtgame Injustice 2 krijgt nieuwe content. En wat blijkt? We kunnen binnenkort aan de slag met een Teenage Mutant Ninja Turtles DLC.

Injustice 2 character Atom onthuld in trailer

Op 4 oktober 2017

De DC-held Atom komt naar Injustice 2 als DLC personage. Dat blijkt uit een nieuwe trailer die Warner Bros. vrijgaf tijdens de Machinima Chasing the Cup finale, een internationaal toernooi van de game. De Injustice 2 character Atom zal ‘snel’ beschikbaar zijn, maar een exacte datum is er niet.

Nieuwe Injustice 2 trailer toont Raiden als speelbaar personage

Op 18 september 2017 - 3 reacties

De superhelden game Injustice 2 is al een tijdje uit, maar dat weerhoudt studio NetherRealm er niet van om nieuwe speelbare personages aan het spel toe te voegen. In de nieuwe Injustice 2 trailer wordt de komst van Raiden aangekondigd voor later dit jaar.

Injustice 2 Fighter Pack 2 voegt drie nieuwe fighters toe

Op 23 augustus 2017 - 3 reacties

Het Injustice 2 Fighter Pack 2 voegt drie nieuwe fighters toe aan de game. Het gaat hierbij om de Black Manta, Raiden en Hellboy. Dit trio wordt in de aankomende maanden als DLC uitgebracht.