• Pokémon GO (Mobile)
  • Releasedatum: 15 juli 2016
  • Mobile

Pokémon GO kopen voor Mobile

Pokémon GO brengt Pokémon naar de echte wereld. Vang ze allemaal door middel van Augmented Reality!

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.

De Pokemon GO App kent dus nog wel wat problemen, maar is in de basis ontzettend tof en doet precies waar iedereen jaren geleden van droomde, namelijk in het echte leven Pokemon vangen. Juist dit is wat de app zo sterk en uniek maakt. Kinderen, maar ook volwassen trekken massaal de parken in om Pokemon te vinden. Mensen bewegen meer en leggen vanwege Pokemon contact met elkaar, de kernwaarden waar het voor Niantic allemaal om draait.

  • Dromen worden werkelijkheid
  • Augmented Reality
  • Mogelijkheden eindeloos
  • Geen pay-to-win
  • Serverproblemen
  • Gyms zijn saai
Releasedatum 15 juli 2016
Genre Massive Multiplayer, Role-playing
Platform Mobile
Serie Pokémon
Publisher Nintendo
Developer Niantic, Inc.

Pokemon GO is sinds 2016 al ruim 1 miljard keer gedownload

Op 1 augustus 2019

Het officiële Japanse Pokemon YouTube kanaal heeft met een video laten weten dat Pokemon GO al ruim een miljard keer is gedownload. Samen met de claim dat het spel ons dichter bij wereldvrede bracht dan alle andere pogingen is dit een enorme mijlpaal dat het mobiele spel heeft gehaald.

Pokémon GO Medallion laat je wisselen van team

Op 22 februari 2019

Op Niantics mobile game Pokémon GO kun je vanaf een volgende update gaan wisselen van team, dat door middel van een Team Medallion. Door het Team Medallion kun je de fout die je wellicht maakte tijdens het begin herstellen en dit keer wel met je vrienden een gym bestormen.

Pokémon YouTubers onterecht geband vanwege verdenking van kinderporno

Op 20 februari 2019 - 1 reactie

Drie YouTubers die vooral bekend staan voor het maken van Pokémon gerelateerde video’s zijn recent onterecht geband van het platform. De reden hiervoor was dat bepaalde video’s gerapporteerd waren en verdacht werden van kindermisbruik. Inmiddels heeft Google toegegeven dat dit een fout was en hebben de YouTubers hun accounts weer terug gekregen.

Pokémon Go Clamperl event vindt plaats op 23 februari

Op 20 februari 2019 - 1 reactie

Er staat ons weer een nieuw Pokémon Go event te wachten. Op zaterdag 23 februari begint het Pokémon Go Clamperl event. Clamperl is een van de laatste Pokémon uit Gen 3 die nog moet worden toegevoegd. Het evenement duurt maar drie uur.

In de toekomst wellicht minder Pokémon GO Pokéstops door rechtszaak

Op 18 februari 2019 - 1 reactie

In Pokémon GO zitten de Pokéstops wereldwijd verspreid en vrijwel overal. Deze Pokéstops zitten zelfs op zoveel plekken, dat ze soms bij mensen op hun terrein geplaatst zijn. Inwoners bij wie Pokémon GO Pokéstops op hun privéterrein zitten hebben daarom een rechtszaak gestart.

Pokémon GO Snapshot: met je favoriete Pokémon op de foto

Op 13 februari 2019

Het populaire telefoonspel Pokémon GO laat je Pokémon vangen in de echte wereld waarin we leven. Je ziet de Pokémon op je scherm verschijnen met de echte omgeving op de achtergrond, maar je kon nog niet met je Pokémon op de foto. Tot nu, want de Pokémon GO Snapshot brengt daar verandering in.