• Pokémon GO (Mobile)
  • Releasedatum: 15 juli 2016
  • Mobile

Pokémon GO kopen voor Mobile

Pokémon GO brengt Pokémon naar de echte wereld. Vang ze allemaal door middel van Augmented Reality!

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.

De Pokemon GO App kent dus nog wel wat problemen, maar is in de basis ontzettend tof en doet precies waar iedereen jaren geleden van droomde, namelijk in het echte leven Pokemon vangen. Juist dit is wat de app zo sterk en uniek maakt. Kinderen, maar ook volwassen trekken massaal de parken in om Pokemon te vinden. Mensen bewegen meer en leggen vanwege Pokemon contact met elkaar, de kernwaarden waar het voor Niantic allemaal om draait.

  • Dromen worden werkelijkheid
  • Augmented Reality
  • Mogelijkheden eindeloos
  • Geen pay-to-win
  • Serverproblemen
  • Gyms zijn saai
Releasedatum 15 juli 2016
Genre Massive Multiplayer, Role-playing
Platform Mobile
Serie Pokémon
Publisher Nintendo
Developer Niantic, Inc.

Pokémon Go Community Event keert terug in december

Op 22 november 2018

Het Pokémon Go Community Event keert terug in december. Een paar uur per maand kun je een speciale Pokémon in het wild tegenkomen. Spelers krijgen tijdens deze uren de kans om bepaalde moves die eerder niet beschikbaar waren te leren aan de speciale Pokémon of de evoluties daarvan en ook is het mogelijkheid om een paar Community Day-bonussen te verdienen.

Beste Pokémon GO Gen 4 Pokémon waar je naar uit moet kijken

Op 19 november 2018 - 2 reacties

Pokémon GO bestaat alweer twee jaar en is nog steeds razend populair. Met Gen 4 komen er weer een hoop soorten Pokémon bij. Het zijn er iets meer dan 100. Hoe kun je dan kiezen aan welke Pokémon je al je Stardust en Pokéballs gaat spenderen?

Pokémon GO update brengt nieuwe evoluties met zich mee

Op 19 november 2018 - 1 reactie

De afgelopen tijd worden er steeds meer nieuwe Pokémon toegevoegd aan Pokémon GO. In een nieuwe Pokémon GO update worden er meerdere evoluties uit de vierde generatie Pokémon toegevoegd. Ook is het al bekend hoe je deze nieuwe Pokémon kunt evolueren.

Top 10 beste Pokémon Go shiny Pokémon

Op 13 november 2018 - 3 reacties

De nieuwste shiny Pokémon in Pokémon Go is Cyndaquil. Deze starter Pokémon uit de tweede generatie. Het is een vuurtype en evolueert in Quilava en Typhlosion. Cyndaquil staat niet in onze top 10 shiny Pokémon in Pokémon Go, maar de volgende tien pocket monsters staan wel in de top 10 beste Pokémon Go shiny Pokémon.