• Pokémon GO (Mobile)
  • Releasedatum: 15 juli 2016
  • Mobile

Pokémon GO kopen voor Mobile

Pokémon GO brengt Pokémon naar de echte wereld. Vang ze allemaal door middel van Augmented Reality!

Blijf altijd op de hoogte van de allerlaagste prijs.

De game is nu verkrijgbaar bij de onderstaande winkels.

Op dit moment hebben wij geen prijzen voor dit product gevonden.

De Pokemon GO App kent dus nog wel wat problemen, maar is in de basis ontzettend tof en doet precies waar iedereen jaren geleden van droomde, namelijk in het echte leven Pokemon vangen. Juist dit is wat de app zo sterk en uniek maakt. Kinderen, maar ook volwassen trekken massaal de parken in om Pokemon te vinden. Mensen bewegen meer en leggen vanwege Pokemon contact met elkaar, de kernwaarden waar het voor Niantic allemaal om draait.

  • Dromen worden werkelijkheid
  • Augmented Reality
  • Mogelijkheden eindeloos
  • Geen pay-to-win
  • Serverproblemen
  • Gyms zijn saai
Releasedatum 15 juli 2016
Genre Massive Multiplayer, Role-playing
Platform Mobile
Serie Pokémon
Publisher Nintendo
Developer Niantic, Inc.

Pokemon Go Hoenn event gaat vanaf vandaag van start

Op 15 januari 2019 - 2 reacties

Het nieuwe jaar wordt in Pokémon Go afgetrapt met een nieuw evenement. Het Hoenn event in Pokémon Go is vanaf 15 januari 2019, vandaag, van start gegaan. Pokémon uit de derde generatie zullen vaker verschijnen in Pokémon Go. Daarnaast zijn er ook nog twee nieuwe Shiny Pokémon om te vangen.

Pokémon GO Community Day januari staat in het teken van Totodile

Op 20 december 2018 - 2 reacties

De Pokémon GO Community Day van januari staat in het teken van starter Pokémon Totodile. Tijdens het Community Day evenement krijgen trainers de kans om die bepaalde Pokémon vaker te vangen. De eerste Community Day van 2019 vindt plaats op 12 januari.

Pokémon Go Heatran is nieuwste beschikbare legendarische Pokémon

Op 19 december 2018 - 4 reacties

De nieuwste legendarische Pokémon in de populaire mobiele Pokémon Go game is Heatran. Dit zeldzame monster uit de vierde generatie Pokémon kan vanaf nu worden gevonden. Heatran zal niet voor altijd beschikbaar zijn. Vanaf 15 januari 2019 zal de legendarische Pokémon plaatsmaken voor zijn vervanger.

Pokemon Go PvP Trainer Battles vanaf nu beschikbaar

Op 13 december 2018 - 2 reacties

De PvP Trainer Battles zijn vanaf nu beschikbaar op Pokemon Go. De game mode ging eerst online voor level 40 spelers, maar is nu beschikbaar gesteld voor spelers vanaf level 10. Level 10 zal het permanente minimum zijn om deze modus in de game te spelen. Nu kun je op locaties met andere spelers de strijd aangaan.

De beste Pokémon GO Pokémon voor PvP Trainer Battles

Op 10 december 2018

Niantic heeft Pokémon GO PvP Trainer Battles aangekondigd via Twitter. Daarbij werd bekend dat er gevechten zullen plaatsvinden in verschillende leagues. De leagues hebben allemaal een andere maximale CP. Je kunt dus niet iedere Pokémon gebruiken in de gevechten. Dit zijn de beste Pokémon GO Pokémon voor PvP Battles.

Pokémon GO PvP trainer battles details - Daag je vrienden uit

Op 8 december 2018 - 1 reactie

Wat is Pokémon zonder de bekende gevechten tussen Pokémon trainers? Dit is één van de manieren om je Pokémon naar een hoger level te brengen. Vandaar dat het niet als een verassing kwam dat fans van de mobiele versie ook vroegen om een Pokémon GO PvP battle systeem. Nu komen de trainer battles eindelijk naar de game!