Van een headset die ervoor zorgt dat je gewicht verliest zonder een dieet te volgen tot een slimme vleesthermometer. Een hoop gadgets lossen verschillende problemen voor je op. Zo ook deze vijf verschillende gadgets die we op een rij hebben gezet. Lees en laat je verrassen wat er in de toekomst allemaal mogelijk is.

5. Bisecu- Een slim fietsslot

Een uitermate geschikte gadget voor op de Nederlandse markt. Een fietsslot zonder sleutel is misschien de beste omschrijving die je kunt geven aan Bisecu, de naam van het slimme fietsslot. Bisecu wordt gemaakt door een team van Zuid-Koreaanse ingenieurs.

Bisecu is gekoppeld aan je smartphone door middel van Bluetooth. Dat is handig, want wanneer je wegloopt, zet hij automatisch je fiets op slot. Wanneer de eigenaar weer terug is, herkent Bisecu dat meteen en gaat het fietsslot automatisch weer van het slot.

Het slimme slot gaat niet alleen automatisch open en dicht. Bisecu is ook erg preventief tegen diefstal. Zo krijg je een melding (binnen dertig meter) wanneer er een dief wordt gedetecteerd. Daarnaast bevat Bisecu een ingebouwde bewegingssensor, die ervoor zorgt dat als er een ongewenst persoon aan je fiets zit, een piep van honderd decibel afgaat.

Bisecu kan je gebruiken in combinatie met een app. Via die app kun je het slot open of dicht doen. Nog een handige functie van de Bisecu app is dat je kunt inzien hoe hard je fietst en hoeveel kilometer je hebt gereden. Is het slimme slot of je telefoon leeg? Dan kan je via een knop aan de zijkant de bijgeleverde code invoeren en alsnog je fiets gebruiken.

Bisecu is binnen tien minuten op je fiets gezet en is bestendig tegen alle weersomstandigheden. Het slimme slot is vanaf nu te reserveren voor ongeveer 80 euro. Bisecu wil in maart het slimme slot op de markt brengen.