Met de Apple AirPods domineert het bedrijf op het moment als het gaat om draadloze oordopjes. De witte staafjes zie je overal en ze worden ook steeds populairder. Nu dat Apple ook een draadloze oplaadcase heeft uitgebracht voor de AirPods is het wel tijd voor een andere partij om een beetje competitie te brengen.

Nu heeft Microsoft al draadloze hoofdtelefoons op de markt gebracht, maar deze hadden geen goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook is er op het moment nog geen competitie voor Apple als het gaat om draadloze oordopjes. Microsoft zou dit jaar nog de draadloze Surface earphones op de markt brengen volgens de bron.

Microsoft Surface headphones

Hoe duur gaan de Microsoft Surface earphones worden?

Wanneer de oordoppen op de markt komen en hoeveel deze gaan kosten is nog niet zeker. Tot nu toe moeten we het doen met geruchten. Microsoft moet wel echt een goed product op de markt brengen, willen zij de strijd aankunnen met Apple. Tot nu toe heeft Microsoft een aantal Surface-producten op de markt gebracht als laptops en hoofdtelefoons, maar deze zijn over het algemeen redelijk prijzig.

Als de draadloze oordoppen van Microsoft net zo duur worden als de Surface hoofdtelefoon kunnen we er vanuit gaan dat dit geen competitie zal zijn voor Apple. De hoofdtelefoon van Microsoft kost namelijk 349 euro en is vele malen duurder dan de Apple AirPods die je voor 169 euro in huis kan hebben.

Als Microsoft een hoger prijskaartje wilt geven aan het product zullen ze een aantal gewilde features moeten toevoegen die de AirPods missen. Zo hebben de Apple AirPods geen noise cancellation en is de integratie met Siri zeer middelmatig.