Je hoeft natuurlijk niet per se een iPhone te hebben en daarom hebben we hiervoor ook een antwoordmogelijkheid gemaakt. Van alle stemmen gaf 21 procent aan dat zij geen iPhone hebben. Dat wil zeggen dat bijna 80 procent van alle stemmers wel een iPhone heeft. Er is op bijna iedere iPhone in de totale lijst gestemd.

Verder viel op dat de iPhone 6S een stuk minder populair is dan de originele iPhone 6. De iPhone XR - die pas net uitgekomen is - lijkt ook niet heel populair te zijn onder onze lezers. Dit geldt ook voor de iPhone XS Max die al een wat langere tijd uit is. Er is een stuk minder gestemd op de iPhone XS Max dan op de iPhone XS. Hieronder een overzicht van de vijf meest gebruikte iPhones.

5. iPhone 6

De iPhone zes is een van de oudere Apple smartphones die jullie het meeste hebben. Deze telefoon werd op 9 september 2014 aangekondigd door Apple. De iPhone 6 heeft een 4.7 inch scherm, twee camera’s, A8-chip en 1GB RAM. Ook is de batterij een stuk beter dan de batterij van de voorgaande Apple smartphone.

De iPhone 6 is beschikbaar in vier varianten met verschillende opslagruimtes: 16GB, 32GB, 64GB en 128GB. De 32GB versie is pas veel later beschikbaar geworden. De iPhone 6 heeft net als zijn voorgangers een Touch ID. Deze smartphone van Apple heeft nog wel een 3.5-mm aansluiting en dat is iets wat de huidige iPhones niet meer hebben. Mede daarom staat de iPhone 6 in deze lijst met de meest gebruikte iPhones.