Alle MCU Phase 4 films en series op een rij - Twee jaar kijkplezier
Foto: The Walt Disney Company

1. Thor: Love and Thunder

We sluiten deze special met Marvel CMU Phase 4 films en series af met Thor: Love and Thunder. Dit wordt de vierde Thor-film die tot nu toe is uitgebracht. Thor krijgt het zwaar in ieder geval, want na de gebeurtenis van Avengers Endgame moet er veel gebeuren om zijn geliefde oude thuis weer op te bouwen. Daarnaast is hij niet meer de leider, aangezien hij die functie heeft afgestaan aan Valkyrie. Hij is vrij om samen met de 'Asguardians of the Galaxy' op pad te gaan, zoals het einde van Endgame suggereert.

De film lijkt te worden gebaseerd op het stripboek The Mighty Thor. Natalie Portman krijgt een grote rol in de nieuwe Thorfilm als we Comic Con mogen geloven. Mogelijk als een vrouwelijke versie van Thor. De regie van de film ligt in ieder geval in handen van Taika Waititi, de regisseur die eerder aan Thor: Ragnarok werkte. Ook keert Tessa Thompson opnieuw terug om haar rol als Valkyrie te kunnen vertolken. Interessant!

MCU Phase 4 krijgt op 5 november 2021 ook nog eens deze film erbij.

Nog meer Marvel MCU Phase 4

En Marvel MCU Phase 4 eindigt niet na deze films en series. Er staat nog veel meer op de agenda. Zo zijn Blade, Guardians of the Galaxy 3, Captain Marvel 2 en Black Panther 2 nog in ontwikkeling. Eigenlijk veel te veel titels om te bespreken dus. Vooral Guardians of the Galaxy 3 kan nog interessant, want Ghamora haar verhaal is nog lang niet voorbij. Aan het einde van Endgame gaan de Guardians en Thor haar zelfs nog zoeken zo lijkt het.

Naar welke film of serie uit MCU Phase 4 kijk jij het meeste uit?