Max Verstappen in F1 2017? Hoe wij hem willen zien!

Afgelopen weekend liet Max Verstappen zich in de Grand-Prix van Australië zich van zijn beste kant zien. Ondanks hij niet de beste auto van het veld heeft, maakte hij het Lewis Hamilton knap lastig door zijn sterke verdedigingsacties. Door deze acties kwam Hamilton Verstappen niet voorbij, waardoor hij veel tijd verloor en uiteindelijk ook de race.

Verstappen valt bijna elke race op in positieve zin. Hij is een van de smaakmakers van de Formule 1 geworden, zowel op de baan als daarbuiten. Wij geven 5 concepten van modes waarin wij Max Verstappen in F1 2017 willen zien. Deze concepten zijn gebaseerd op andere, bestaande games en na-tuur-lijk gaat dit niet gebeuren. Maar soms moet je durven dromen.

Max Verstappen in F1 2017 als in FIFA

De carrièremodus in FIFA staat garant voor vele uren speelplezier. Ook de journey in FIFA 17 was een leuke toevoeging aan het spel. Uiteraard heeft de serie F1 van Codemasters al een carrièremodus waarin jij zelf een personage aanmaakt dat vervolgens in de Formule 1 strijdt om de winst. Dit kan veel uitgebreider en gericht op Max Verstappen.

Max Verstappen begon zijn carrière namelijk in de kartsport. Toen hij vier jaar oud was mocht hij van zijn vader ( Oud-Formule 1 coureur Jos Verstappen) al plaatsnemen in een kart. Toen hij zeven jaar oud was mocht hij meedoen aan een Belgisch kampioenschap. Hij won deze gelijk in zijn eerste jaar.

De kartcarrière van Verstappen was dus enorm succesvol. Door deze goede resultaten mocht hij meedoen in de Formule 3 klasse. Hierin maakte hij grote indruk en wekte hij de interesse van Red Bull. Hij werd direct in het juniorprogramma van Red Bull geplaatst.

Deze rit naar de Formule 1 toe zou prima in een game passen. Een Max Verstappen carrieremodus zoals die van The Journey in Fifa zou daarom erg populair zijn. In deze modus moet de speler als Max proberen de interesse te wekken van Red Bull, door net als Max, bijna alles te winnen wat er te winnen valt.

Met tussenfilmpjes en mechanics zoals in The Journey, kan dit concept haast niet falen. De speler heeft grote invloeden op het verhaal door zijn of haar acties in de races. Het werkte al in Fifa, dus waarom zou dit voor Max Verstappen in F1 2017 niet werken?