In Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order is het aan de superheden van Marvel om grote schurk Thanos en zijn onderdanen, The Black Order, een halt toe te roepen. De slechteriken hebben snode plannen die verijdeld moeten worden en dus is het aan jou om ze te stoppen. Gelukkig hoef je dat niet alleen te doen, want de superhelden van Marvel komen in grote getallen bijeen om Thanos en de Black Order te stoppen. Wij zetten de Marvel Ultimate Alliance 3 The Black Order details die je moet weten voor je op een rijtje.

Speel met z’n vieren

Naast dat je ontzettend veel superhelden tot je beschikking hebt, sta je ook letterlijk niet alleen voor de grote klus. Het is gewoon mogelijk om met drie andere vrienden mogelijk om lokaal co-op te spelen. Dit gaat ontzettend gemakkelijk met de Joy-Con controllers, maar is natuurlijk ook mogelijk via de Pro-controllers of een combinatie van de twee.

Het gaat er in ieder geval om dat je met vrienden samen kunt spelen en tezamen je team van superhelden samen kunt stellen. Kies bijvoorbeeld voor een team van Avengers of misschien speel je liever met vier helden met spinachtige krachten. Het kan allemaal en door een goede, passende selectie te maken haal je ook nog eens extra voordeel uit de gameplay.