We weten allemaal hoe het derde seizoen van Lucifer eindigde. Detective Decker kreeg voor het eerst het duivelse gezicht van Lucifer gezien, nadat zij drie seizoenen lang niet geloofde dat hij het puurste kwaad van het universum is. Hoe Chloe hiermee om gaat gaan we zien in seizoen 4 van Lucifer.

In de trailer van seizoen 4 zien we natuurlijk de bekende karakters als Mazikeen, Chloe Decker, Detective Douche (Dan), Amenadiel, dokter Linda en Ella Lopez, maar er is ook ruimte voor een nieuw karakter. Niemand minder dan de eerste zonde, Eva zal het vierde seizoen van Lucifer gaan sieren. We krijgen al een voorproefje van de fratsen die Lucifer en Eva gaan uitvoeren en dat belooft veel plezier voor de kijkers.

Lucifer

Lucifer season 4 trailer en releasedatum vrijgegeven

We zullen ons klaar moeten maken voor het vierde seizoen van Lucifer wat op 8 mei exclusief op Netflix zal verschijnen. Tot die tijd kunnen kijkers smachtend naar de trailer kijken, waar Lucifer zich weer in veel problemen stort, ook met zijn duivelse gezicht in het publiek.

Natuurlijk is dokter Linda er ook weer om Lucifer te helpen met zijn problemen met Chloe Decker, aangezien ze niet weten hoe het nu verder moet met het stel. Alle seizoenen van Lucifer zijn op Netflix te zien.