Lucifer Season 4 is uit - Alles wat je moet weten voordat je gaat kijken

1. Forever Young

Eeuwige jeugd klinkt zo aantrekkelijk en toch is er één personage in Lucifer die hier maar al te graag vanaf wilt. In seizoen 3 wordt er dan ook een nieuw personage geïntroduceerd. Marcus Pierce lijkt op het eerste oog gewoon de nieuwe baas van Chloe en Dan, maar verderop in het derde seizoen komen we erachter dat dit niemand minder is dan Cain, 's werelds eerste moordenaar. In zijn zoektocht om van zijn onsterfelijkheid af te komen gaat Cain erg ver, wat zorgt voor veel spanning tussen hem en Lucifer.

In de ontknoping van seizoen 3 probeert Cain Lucifer te vermoorden, aangezien hij nooit van Lucifer af zal komen. Wat volgt is een groot gevecht tussen Cain, zijn manschappen en Lucifer. Uiteindelijk steekt Lucifer een dolk in de ribbenkast van Cain, waardoor hij eindelijk echt kan sterven. In dit process komt Chloe er alleen achter dat alles wat Lucifer tegen haar heeft gezegd waar is, aangezien hij eindelijk zijn duivelse gezicht aan haar toont. Met de kennis dat Chloe de gehele tijd daadwerkelijk met de duivel heeft gewerkt eindigt seizoen 3 van Lucifer.

Wat nu verder in Lucifer Season 4?

In de eerste trailer van Lucifer Season 4 zien we de meeste bovengenoemde personages terug. Chloe moet een manier vinden om te dealen met het feit dat Lucifer toch echt de duivel is. Ook zien we een geheel nieuw personage in de trailer. Eva, de eerste zonde zal het Lucifer moeilijk gaan maken.

Verder zien we meer van de duivelse kant van Lucifer. Waar hij eerst zijn uiterste best deed om zijn ware aard te verbergen zien we nu meer van zijn echte gezicht en weer verkregen vleugels. Lucifer Season 4 is nu op Netflix te zien.