Het heeft even geduurd, de Logitech G502 kwam namelijk al in 2014 uit, maar nu is het eindelijk zo ver. The G502 Lightspeed is aangekondigd in Berlijn. Het betreft een draadloze versie van de originele G502, die zo enorm geliefd is bij gamers over de hele wereld. Maar waarom heeft het zo lang geduurd en wat waren de grootste obstakels in het ontwikkelingsproces? Wij bespraken dit en nog veel meer met Peter Kingsley, Marketing Director bij Logitech en Noirin Curran, Head of Desgin Gaming Mice bij Logitech.

Het was een lange weg..

In een klein kamertje in de prachtig grote LEC Studios in Berlijn zaten Peter Kingsley en Noirin Curran klaar om al onze vragen te beantwoorden. Wanneer we vragen naar de verschillende obstakels in het ontwikkelingsproces, brandt Noirin Curran, Head of Desgin Gaming Mice bij Logitech, los.

"We zijn meerdere obstakels tegengekomen tijdens de ontwikkeling van de Logitech G502 Lightspeed. Een van de grootste obstakels was het feit dat we al een G502, met alle verschillende functies, hadden, maar nu moesten we ervoor zorgen dat het allemaal draadloos kon. Je kan simpelweg geen enkele feature verwijderen, omdat de muis dan niet meer hetzelfde zou zijn als zijn voorganger" Hij vervolgt: "Dat kan allemaal best wel beangstigend zijn, maar gelukkig hadden we de juiste technologie om deze taak te volbrengen."