1. Kirby

En ja, dat is er! Want ook HAL Laboratory gooit een personage in de mix, namelijk de iconische stekelige Gordo, die een optreden maakt in Link's Awakening als de Sea Urchin. Super vet toch?

Geintje. Ondanks dat Gordo's gastrol erg gewaardeerd wordt, gaat de nummer één plek natuurlijk naar de roze held die verrassend genoeg opduikt tijdens het verkennen van de Eagle's Tower; Kirby! Anti-Kirby, op precies te zijn.

Link's Awakening Easter Eggs

Echt een lieverdje is Anti-Kirby niet, want hij zal er alles aan doen om Link op te zuigen en in te slikken. Ondanks dat Anti-Kirby niet veel schade aanricht, is hij lastig om uit te schakelen. Alleen met een juist geplaatste bom of twee schoten met de Magic Rod ben je in staat om Anti-Kirby van je af te weren.

Wij zijn benieuwd hoe Anti-Kirby er uit zal zien in de Link's Awakening remake. Zal hij net zo rozig en snoezig zijn als Kirby vandaag de dag, of behoudt hij toch z'n meer simpele retrodesign van vroeger? De tijd zal het leren.

En zo zijn we alweer aan het einde gekomen aan onze Top 5 The Legend of Zelda: Link's Awakening easter eggs. Wat is jouw favoriete gastrol? Laat het ons weten in reactie!