LEGO werelden en franchises - welke missen er nog?

Van Pirates of the Carribean tot The Lord of the Rings, van Jurassic Park tot Batman en nu zelfs LEGO Avengers. Traveller's Tales heeft al tientallen werelden (lego)steentje voor steentje opgebouwd en omgezet naar een heuse game die zowel jong als oud weet te vermaken.

De redacteuren van XGN speculeerden eerder al over de mogelijke opties voor een nieuw LEGO spel en daarvan is zelfs de voorspelling van Jurassic Park uitgekomen. Reden genoeg om nogmaals opties te creëren voor de aankomende LEGO games waar iedereen mee in z'n nopjes zal zijn. Dus welke LEGO werelden missen we nu nog?

LEGO Finding Nemo/Dory

Het originele verhaal van Finding Nemo doorlopen in LEGO stijl aangevuld met de verhaallijn van de aankomende Disney film Finding Dory. De oceaan leent zich perfect voor een open wereld waarbij de speler een van de talloze soorten waterdieren bestuurt, allemaal met hun eigen specialiteiten. Het doorzoeken van scheepswrakken, het verslaan van zeemonsters en natuurlijk het verzamelen van LEGO-nopjes zal menig speler uren lang blijven boeien. Als dat nog niet genoeg is, is zelfs Atlantis te ontdekken.