The Incredibles kent een een paar interessante personages, omdat deze helden van Pixar allemaal parodieën op bekende helden van Marvel en DC zijn. In deze special lichten we een paar voorbeelden uit.

Mr Incredible - Lompe spierkracht

We beginnen de special met de vader van dit hele gezin. Deze kleerkast doet nog wel het meest denken aan Marvels groene superheld Hulk. In principe vormt hij met zijn patserkrachten dan ook de parodie op Hulk. Mr. Incredible heeft daarentegen het voordeel dat hij er niet heel de tijd als een groen lelijk monster bij hoeft te lopen.

In LEGO The Incredibles zal je Mr. Incredible voornamelijk worden gebruikt om zware dingen op te tillen. Ook kan hij zijn spierballen opzetten om bijvoorbeeld gebouwen op te tillen of om muurtjes in te tikken. Handig want geen van de andere hoofdpersonages is sterk genoeg om aan deze kleerkast te kunnen tippen.

Mr. Incredible heeft daarentegen wel zo nu en dan wat problemen met zijn lompe sterke lijf. Gezien hij flink wat paardenkracht bezit, wordt een klein foutje, plots een grote fout.