De League of Legends Rotating Queue houdt in dat ieder weekend een andere gamemode (tijdelijk) beschikbaar zal zijn. Dit weekend is het de beurt aan Hexakill. Afgelopen weekend stond Legend of the Poro King, zeg gerust ARAM plus modus, nog centraal als tijdelijk speelbare gamemode in League of Legends. Afhankelijk van de reacties zal Riot bepalen hoe de rotatie er in de toekomst uit zal zien en of games vaker en eventueel langer speelbaar worden.

League of Legends Rotating Queue ondersteunt Hextech Crafting

Goed om te weten dat in deze rotating queue ook de nieuwe geïntroduceerde beoordelingscijfers te krijgen zijn en daarmee dus ook de Hextech Crafting kistjes en sleutels. Alle plezier dat je in deze ‘funmodes’ hebt, wordt zo ook nog eens beloond in de vorm van champions, skins of andere extra’s.

De meeste gamemodes die onderdeel van de queue zullen zijn, zijn reeds bekend. Riot is daarnaast bezig met minimaal twee nieuwe games om tijdens de League of Legends Rotating Queue te introduceren. Zo verscheen Dominion, dat onlangs nog definitief uit de game werd verwijderd, afgelopen weekend voor drie dagen weer in een sterk vernieuwde vorm en heette Definitely not Dominion. Er zitten momenteel zes games in de rotation, welke zes dit zijn, lees je hier.

1. Ultimate Rapid Fire / URF –

Iedere speler die League of Legends speelt, kent URF en heeft met smacht gewacht op het moment dat deze gamemode weer speelbaar zou zijn. Onlangs was Ultimate Rapid Fire alweer even onder ons en ook in het weekend van 20 mei is het weer zo ver. Dan kunnen we met zijn allen weer onbeperkt beuken.

In Ultimate Rapid Fire heeft iedereen onbeperkt ‘Mana’. Dit houdt in dat je geen enkele rekening hoeft te houden met de hoeveelheid aanvallen je doet, aangezien je Mana voorraad toch oneindig is. Daarnaast hebben alle spelers 80% cooldown op zowel skills als summoners. En er zijn nog een heleboel andere aanpassingen gedaan die zorgen dat je al je skills als een malle af kan vuren richting je tegenstander.

URF is zo ontzettend leuk, omdat de ene champ nog sterker lijkt te zijn dan de ander. Denk je net iets nieuws "OP’s" gevonden te hebben, heeft de tegenstander weer een andere champ die nog veel sterker blijkt te zijn. Zolang mensen maar geen Teemo gaan spelen, dan is de lol er snel af.