Iedereen heeft wel eens een periode dat er wat minder tijd is om eens flink te gamen. Of gewoon geen zin in een game van 50 uur. Gelukkig zijn er voor al deze gevallen ook genoeg goede games die lekker kort zijn. Wij sommen vijf exclusieve PlayStation games op in deze special.

Hou je niet zo van korte games en stort je je liever uren achtereen in een avontuur? Dan kun je onze special met 7 games met een lange speelduur eens lezen! Daarin wijden we uitgebreid uit over games die minimaal 30 uur van je tijd in beslag nemen en je meenemen naar een compleet andere wereld!

5. InFamous: First Light

Een van de franchises die exclusief op de PlayStation-consoles te spelen is, is Infamous. Al in 2014 kwam Sucker Punch Productions met First Light. Deze game zet je in het huis van Abigail Walker die net als de protagonisten in de andere Infamous-games beschikt over speciale neon-krachten. Ze is gepakt en opgesloten, maar wordt gedwongen om de momenten die leidden naar haar arrestatie opnieuw te beleven.

En daar kom jij als speler voorbij. In een open wereld vecht je je een weg door de levels en ontwikkel je je krachten. De stand alone uitbreiding van Second Son is in ongeveer vier à vijf uur te doorlopen, maar dan heb je de zijmissies niet meegerekend. Dit is zeker een game om eens te spelen!