Warner Bros. Pictures en Legendary Pictures’ brengen een nieuw verhaal over de oorsprong van de mythische Kong op het grote scherm, Kong: Skull Island. In de film komt een team van ontdekkingsreizigers bij elkaar om een nog niet in kaart gebracht eiland te onderzoeken. Ze weten echter niet dat dit eiland in de Stille Oceaan, zowel prachtig als verraderlijk, het domein van de mythische Kong is.

De hoofdrollen in Kong: Skull Island worden vertolkt door o.a. Tom Hiddleston (The Avengers, Thor: The Dark World), Samuel L. Jackson (The Hateful Eight, Avengers: Age of Ultron), Oscar® winnares Brie Larson (Room, Trainwreck), John Goodman (Transformers: Age of Extinction, Argo) en John C. Reilly (Guardians of the Galaxy, Step Brothers). Dit nieuwe meeslepende, originele avontuur is onder regie van Jordan Vogt-Roberts (The Kings of Summer). De film is gekeurd voor 12 jaar.

kong skull island tickets

Kong Skull Island tickets en bomberjack prijsvraag

In samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland mogen wij een gelukkige winnaar blij maken met twee tickets voor Kong Skull Island en een tof bomberjack (maat L)! Dit bomberjack is geheel in de stijl van de nieuwe film, waardoor je meteen een mooie outfit hebt voor de bioscoop. Om mee te doen aan deze prijsvraag, hoef je slechts antwoord te geven op de volgende vraag:

  • Hoe heet de actrice die de rol van Weaver in Kong Skull Island op zich neemt?

Stuur je inzending naar prijsvraag@xgn.nl, samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgt de gelukkige winnaar bericht!

© 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved. #kongskullisland