Met deze remaster van het originele avontuur worden nieuwe modi, vaardigheden en zelfs mini-games aan het spel toegevoegd. In 2019 moet deze game naar de Nintendo 3DS komen.

Kirby Extra Epic Yarn release

Het gaat hier om een remake van de oorspronkelijke Nintendo Wii-titel Kirby's Epic Yarn. In dit avontuur zagen we hoe Kirby op avontuur ging in een wollige nieuwe spelwereld. Alles was in deze spelwereld van wol gemaakt, zelfs Kirby zelf. Dit zorgde voor nieuwe gameplaymogelijkheden waarbij je een heleboel wol moest gebruiken om het pluizige kwaad te bestrijden. Uiteindelijk ging Kirby weer op pad om de wereld te redden.

Dit Kirby avontuur werd bij de release erg goed ontvangen. Het spel kreeg maar liefst een 8.0 in de Kirby Epic Yarn review. De game kreeg dit cijfer voornamelijk, omdat het een magisch sfeertje neerzette dat tof was voor elke Kirby-fan. Daarnaast werd er in dit wollige avontuur gebruik gemaakt van een heleboel creativiteit. Dit gaan we zeker terugzien wanneer de game ook op de Nintendo 3DS verschijnt.

Kun je niet wachten? Wij schreven eerder een overzicht met de beste Kirby games. Op die manier heb je altijd iets te spelen terwijl je op deze nieuwe ervaring wacht.