De trailer werd geplaatst op het YouTube kanaal van Kingdom Hearts en is hierboven te zien. In de trailer van Kingdom Hearts 3 zie je hoe Goofy, Sora en Donald de toren van Rapunzel tegenkomen. Flynn Ryder zegt dat hij de gevechten aan het Kingdom Hearts 3 trio over zal laten, omdat zij daar meer gekwalificeerd voor zijn. Hierbij zorgt Flynn ervoor dat Rapunzel wegblijft van de toren. De drie helden zullen samen met Rapunzel en Flynn door het Kingdom of Corona reizen.

Visueel gezien zijn de game en de Disney film door elkaar gemengd. In tegenstelling tot de film, waar Rapunzel eerst bang wordt van een konijntje dat de bosjes laat bewegen, komt Rapunzel nu eerst een wollig monster tegen. Zachary Levi zal net als in de film de stem van Flynn Rider inspreken. “Mother” wordt net als in de film ingesproken door Donna Murphy.

Kingdom Hearts 3 trailer voor de release in 2019

Kingdom Hearts 3 op 29 januari 2019 uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Tangled is niet de enige Disney-wereld die je in de aankomende game kunt beleven. Ook de werelden van Frozen, Hercules, Big Hero 6, Monsters Inc en Toy Story zullen voorkomen in de door Disney overgoten game.

Wij zijn in mei naar Los Angeles gereisd om de preview van Kingdom Hearts 3 te spelen, naar ons idee is het een magische mix tussen Disney en Final Fantasy. Je kunt meer lezen over de exclusieve eerste impressie lezen in ons Kingdom Hearts 3 preview artikel. Ook hebben wij een artikel geschreven over het Kingdom Hearts 3 event en onze foto’s die wij daar hebben gemaakt.