Kingdom Hearts 3 Keyblades - De vijf tofste wapens om de Heartless mee te verslaan

1. Ultima Weapon

De tofste van alle Kingdom Hearts 3 Keyblades is zonder enige twijfel Ultima Weapon. Zoals de naam van deze Keyblade al heel duidelijk te kennen geeft, is dit Sora's ultieme wapen. Het wapen beschikt over enorme kracht en zorgt ervoor dat Sora de zogeheten Ultimate Form aan kan nemen. Tijdens het aannemen van deze Ultimate Form is Sora in staat om over het strijdveld te zweven en de Heartless op sierlijke wijze te vernietigen.

Ook is Sora door dit krachtige wapen in staat om talloze speren en lichtaanvallen op te roepen waardoor het een eitje wordt om je tegenstanders te verslaan. Je moet er wel wat voor over hebben om dit wapen te bemachtigen, want je zult het zelf moeten smeden via Synthesis. Een aantal benodigde materialen is alleen te krijgen door aan bepaalde voorwaarden te voldoen, maar Ultima Weapon is de moeite meer dan waard!

Kingdom Hearts 3 Keyblades - Wat zijn jullie favorieten?

Dit zijn volgens ons de vijf tofste Kingdom Hearts 3 Keyblades, maar er zijn natuurlijk nog veel meer toffe Kingdom Hearts 3 Keyblades te vinden. Wat zijn jullie persoonlijke favorieten? Laat het ons weten in de reacties!