Kenshi tips: Overleven in een bizarre post-apocalyptische wereld!

Jatten wat je jatten kan

Survival of the fittest, zo kan je Kenshi zien. Alleen zij die zich aan weten te passen aan de nieuwe wereld, zullen wat langer leven dan de rest. Eén van de Kenshi tips die we je mee kunnen geven om er zeker van te zijn dat jij tot die groep behoort, is door alles wat los (en vast) zit, te jatten. Hadden mensen het maar in een kist moeten stoppen!

Het trainen van vaardigheden in Kenshi doe je door met vaardigheden bezig te zijn. Wil je sneller kunnen rennen, dan zal je veel moeten rennen. Wil je makkelijker spullen kunnen stelen zonder om de havenklap betrapt te worden, dan zal je goedkope spullen moeten gappen: Of de juiste winkels weten te vinden waar dure spullen niet goed achter slot en grendel liggen!

Veel winkels kennen namelijk een reeks planken waarop spullen pronken. Geen hele duren dingen, maar wel duur genoeg om jouw geldzak wat zwaarder te maken als je het weet te verkopen. Wacht tot iedereen slaap, breek in en jat alle spullen die op de planken liggen. Hoe meer je dat doet, hoe makkelijker het wordt om ook spullen die in kisten liggen, mee te nemen. Denk alleen niet dat je op dag één met niveau één in stelen zonder probleem een parel uit de bankkluis kan jatten: Alle alarmen in de wijde omgeving zullen afgaan!