Foto: Lionsgate

De meeste mensen kennen Keanu Reeves al van The Matrix en de Bill & Ted-franchise. De acteur begon zijn carrière met theaterproductie en al gauw kreeg hij een rol in verschillende komische en drama films. Vanaf 1994 bereikte Keanu een nieuw hoogtepunt in zijn carière door een rol te spelen in de actiefilm Speed. Vijf jaar later imponeerde Keanu met een rol in de beroemde sciencefictionfilm The Matrix. Hierna speelde Keanu veel verschillende rollen in films totdat hij uitkwam bij John Wick, maar hier stopt het niet. Keanu is dit jaar keihard aan het werk en waarom 2019 het jaar is van Keanu Reeves is lees je hier!

5. Always be my Maybe

Keanu keert terug naar een van zijn favoriete genres: komedie. In Always be my Maybe speelt hij zichzelf met een overdreven randje. Always be my Maybe is een romantische komedie die zich afspeelt in San Francisco. Keanu speelt het ‘potentiële’ beroemde vriendje van Sasha (één van de hoofdrolspelers in de serie).

Sasha (Ali Wong) en Marcus (Rendall Park) verliezen contact nadat ze ruzie krijgen over een gebeurtenis in hun leven. 16 jaar later komen ze elkaar weer tegen. Sasha is een beroemde kok geworden terwijl Marcus nog steeds leeft in de slaapkamer van zijn kindertijd. Marcus komt erachter dat hij nog steeds van Sasha houdt. Sasha heeft ook gevoelens voor Marcus, maar ook nog voor iemand anders. Verder heeft Sasha ook een interesse in Keanu Reeves die de band tussen hun twee alleen maar ingewikkelder maakt.