Trouwen met tornado’s

De laatste van de beste manieren om chaos te zaaien is door goed gebruik te maken van de verschillende extreme weersomstandigheden. In de game zijn er vier, maar we richten ons hier specifiek op de tornado. Die kan namelijk voor de leukste chaos zorgen als je weet hoe je de tornado moet gebruiken.

Met de grijphaak kun je vijanden namelijk vastbinden aan andere objecten en dat is precies wat je moet doen om voor goede chaos te zorgen. Als je vervolgens een Air Lifter aan het object waar de vijand aan vast zit bevestigt, zie je hoe het object langzaam maar zeker naar de tornado getrokken wordt. Mocht dit niet uit zichzelf gebeuren, plaats je nog even een prachtige booster aan het object om alles alsnog in goede banen te laten leiden.

In Just Cause 4 chaos zaaien is niet moeilijk

Er zijn natuurlijk nog vele andere manieren om chaos te zaaien in Just Cause 4. Wanneer de game op 4 december uitkomt op de PlayStation 4, Xbox One en PC kun je zelf chaos loslaten op de wereld van Just Cause 4. Toen we vier uur met de game aan de slag gingen, konden we het Just Cause 4 eiland alvast ontdekken.