Dankzij de nieuwe gameplay-elementen die Just Cause 4 toevoegt, zijn er nog meer manieren om in Just Cause 4 chaos te zaaien. Zo heeft de grijphaak nieuwe mogelijkheden en kun je een supersnelle bezorgservice laten langskomen. Het is een kleine greep uit een scala aan mogelijkheden die voor de beste manieren om in Just Cause 4 chaos te zaaien kunnen zorgen.

Walzen als een waaghaals

De eerste van de beste manieren om in Just Cause 4 chaos te zaaien is door gebruik te maken van alle waanzinnige voertuigen uit Just Cause 4. Er zijn er veel en je kunt ze op fantastische wijze gebruiken en daarnaast ook nog eens snel laten bezorgen. Nadat je een bepaalde missie volbracht hebt, speel je namelijk de mogelijkheid vrij om voorwerpen met een vliegtuig te laten bezorgen.

Stap vervolgens in je kersverse voertuig en laat de chaos beginnen. Van vliegtuigen die je voor de grap uit de lucht laat donderen tot auto’s waarmee je alles en iedereen omver kunt rijden. Er is ontzettend veel plezier te halen uit het gebruiken van voertuigen en daarom is het één van de beste manieren om in Just Cause 4 chaos te zaaien.