Een crossover van episch formaat

Voor wie er niet bekend mee is: Weekly Shonen Jump is het grootste mangablad in Japan, dat ook al intrede wist te maken in andere landen. Elke animefan kent op z’n minst wel één van de series die oorspronkelijk begon in Shonen Jump. Denk aan Dragon Ball (Z), Naruto, One Piece en Death Note. Sommigen hiervan zijn tot op de dag van vandaag nog wekelijks te lezen in Weekly Shonen Jump. Omdat het blad 50 jaar bestaat is er besloten flink uit te pakken met Jump Force.

Eén van de besproken Jump Force features is dan ook de crossover tussen al deze beroemde Shonen Jump personages. In de demo die wij speelden konden we aan de slag met Goku, Frieza, Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha, Monkey D. Luffy en Roronoa Zoro. Allemaal hebben ze hun eigen krachten en aanvallen gebaseerd op de serie waar ze vandaan komen. Goku schiet zijn beroemde Kamehameha’s af, terwijl Luffy tegenstanders te lijf gaat met zijn elastische lichaamsdelen.

Het belooft in ieder geval een feest van herkenning te worden voor anime- en mangafans. Wij zijn benieuwd welke personages er nog meer aangekondigd gaan worden voor de game!