IT Chapter 2 trailer breakdown -  reünie met Pennywise the Clown
Foto: Warner Bros Pictures

1. Beverly bezoekt haar oude huis

Een terugkeer naar de stad waar je bent opgegroeid is natuurlijk een goed moment om herinneringen op te halen. Beverly werd mishandeld door haar vader en had een moeilijke kindertijd. Wanneer ze een bezoekje brengt aan haar oude huis in een, door een gestoorde clown bezeten, dorp gaat dat dan ook geheid fout.

In de eerste trailer voor IT: Chapter 2 krijgen we een groot gedeelte van deze scène te zien. We zien hoe Beverly bij aankomst wordt begroet door een oud vrouwtje die nu het huis bewoont. Althans, dat denkt ze. Al gauw komt ze er door het vreemde gedrag van de vrouw achter dat er iets niet klopt. Nadat de vrouw koekjes gaat halen in de keuken onthult ze zich als Pennywise en rent ze naakt op Beverly af. Dat is pas thuiskomen!

Breakdown IT Chapter 2 trailer

Dit waren de meest belangrijke en opvallende momenten uit de eerste trailer van IT: Chapter 2. Het ziet er naar uit dat de film weer net zo’n griezelig tafereel gaat worden als het eerste deel. De laatste paar jaren zijn verfilmingen van Stephen King boeken weer erg populair. Vorige maand was er nog een remake van Pet Sematary in de bioscoop te zien.

Wat vond jij de meest griezelige momenten uit de trailer en kijk jij uit naar de film? Laat het ons weten in de reacties!